Λαγονήσι: Άκουσε κρότο εν κινήσει, και διαπίστωσε ότι είχε δεχθεί πυρά στο όχημά του

Προανάκριση σε διερεύνηση καταγγελίας κατοίκου της Νοτιοανατολικής Αττικής, για πυροβολισμούς κατά του οχήματός του, διενεργεί το ΤΑ Σαρωνικού

Εν κινήσει (10/3- 00.25) με το Porsche Cayenne επί της οδού Πινδάρου στη συμβολή της με την οδό Ναϊάδων, στο Λαγονήσι, ο 63χρονος οδηγός άκουσε κρότο, χωρίς ωστόσο να αντιληφθεί κάποια ενέργεια.

Κατά δήλωση του 63χρονου ενώ μετέβη την στην οικία του, με το Porsche Cayenne ιδιοκτησίας του, διαπίστωσε ότι πίσω αριστερά στο σασί και στα ελαστικά του αυτοκινήτου, είχαν προκληθεί φθορές , καθώς διέκρινε τρεις οπές με διάτρηση που είχαν προκληθεί από πυροβολισμούς.

Στο σημείο της καταγγελίας, περισυνελλέγησαν πέντε κάλυκες των 9 mm. Με την προανάκριση να διενεργείται από το ΤΑ Σαρωνικού.

Ο 63χρονος το 2011 είχε κατηγορηθεί ως ηγετικό στέλεχος μιας εκ των τεσσάρων οργανώσεων παράνομους διακίνησης λαθραίων τσιγάρων με φορτηγά πλοία. Στην υπόθεση είχαν συλληφθεί επίσης τέσσερις Αξιωματικοί- στελέχη του Λιμενικού Σώματος ενώ είχαν κατασχεθεί μεγάλες ποσότητες τσιγάρων στην περιοχή της Ελευσίνας, σε εγκαταστάσεις εταιρείας κατά τη μεταφόρτωση από πλοίο σε δύο φορτηγά οχήματα με πινακίδες κυκλοφορίας Ιταλίας και Πολωνίας. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε εντοπιστεί στον όρμο στην περιοχή Λυχνάρι Λουτρών Ωραίας Ελένης, φορτηγό πλοίο, έμφορτο με λαθραία τσιγάρα, κατά την διάρκεια εκφόρτωσης σε δυο νταλίκες με γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας.