Λαγανάς, Ζάκυνθος: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται Μαροκινός σε βίαιη επίθεση παρέας Βρετανών- Βρετανοί οι δράστες

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ζακύνθου νοσηλεύεται ανδρας Μαροκινής καταγωγής με τραύματα στο κεφάλι , θυμα επίθεσης και ξυλοδαρμού από παρέα νεαρών Βρετανών

Δύο ώρες ερευνών για τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ζακύνθου, εισεφεραν στοιχεία στην προανάκριση και προσήχθησαν τρεις Βρετανοί ως δράστες να του ξυλοδαρμού Μαροκινού στον Λαγανά. Κατά την εξέταση τους, ένας έχει ομολογήσει την επίθεση και κρατούνται καθώς σε βάρος τους έχει σχηματισθεί δικογραφία.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ζακύνθου ανέλαβε την προανάκριση, καθως έχουν λάβει επίσης βιντεοληπτικό υλικό από τις παρακείμενες επιχειρήσεις στο σημείο της βίαιης επίθεσης.

Στο τμήμα του δρόμου με τα νυχτερινά μαγαζιά διασκέδασης, η παρέα των Βρετανών υπό την επήρεια μέθης επιτέθηκαν- υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- στον Μαροκινό και τον τραυμάτισαν σοβαρά.

Το σημείο της επίθεσης στο Λαγανά είναι σε μικρή απόσταση απο αυτο που τον Αυγουστοτου 2017, ειχε δεχθεί ξυλοδαρμο μέχρι θανάτου ο Αμερικανός Μπακαρί Χέντερσον το 2017. Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία.