Λάδωνας ποταμός: Μητέρα δύο ανηλίκων, πνίγηκε σε ραφτινγκ, όταν εγκλωβίστηκε σε κλαδιά και κορμούς δέντρων

Μητέρα δύο ανηλίκων, 40ετών, έχασε τη ζωή της, ενώ έκανε ράφτινγκ στο Λάδωνα το Μεγάλο Σάββατο (07/04).

Μέσα στη βάρκα η οποία αναποδογύρισε, επέβαιναν μεταξύ άλλων, τα δυο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 15 και 8 ετών, και ο εκπαιδευτής. Η 40άχρονη από την Αθήνα, εγκλωβίστηκε σε κλαδιά και κορμούς δέντρων, όταν η βάρκα αναποδογυρισε. Στην επιχείρηση ανάσυρσής της, την απεγκλώβισαν νεκρή.

Η 40άχρονη είχε συμμετάσχει πριν λίγες ημέρες σε άλλη ομάδα ράφτινγκ στο Λάδωνα

«Αυτό είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό. Η κόρη μου ήταν εκεί με τα εγγόνια μου. Πήγαν σε οργανωμένο γκρουπ μαζί με τη θεία του άντρα της και ένα παιδάκι ακόμα. Τα εγγόνια μου ανήλικα και το άλλο παιδάκι Τουμπάρισε η βάρκα. Χτύπησαν σε έναν κορμό…», ανέφερε ο πατέρας της 40άχρονης, στον Alpha.

«Δεν είναι δυνατό τώρα μία τέτοια εταιρεία που βάζει ψυχές μέσα, να μου αφήσει το κορίτσι εμένα εκεί πέρα και να φύγουν. Ας τους έβγαζε ο ναυαγοσώστης και αυτός που ήταν υπεύθυνος εκεί πέρα για τις ζωές αυτές που παίρνει, να το έψαχνε το κορίτσι μου, να το έβγαζαν έξω, να έκαναν μία προσπάθεια στο χρόνο που επιτρέπεται να κάνεις την ανάνηψη», προσέθεσε.

Πατέρας 40άχρονης: «Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Πώς θα συγκρατήσω τη γυναίκα μου»

 

Συγγενείς με παιδοψυχολόγο θα επιχειρήσουν να ανακοινώσουν την απώλεια της μητέρας τους, στα δυο ανήλικα παιδιά της 40άχρονης, καθώς δεν γνωρίζουν ότι η μητέρα τους πνίγηκε στη μοιραία διαδρομή αναψυχής.