Κυριαζίδης: Ουδέποτε αποδοκιμάστηκα από τους ένστολους|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Αν και το περιστατικό έξω  από τη Βουλή κατά την ένστολη διαμαρτυρία  (05/02) με τον εα Αστυνομικό και νυν Βουλευτή, Δ.Κυριαζιδη και τους ενστόλους, δημοσιεύτηκε από το  nantiareport, παραθετοντας τα πραγματικά γεγονότα, με μαρτυρίες και αναφορές, για τα οποία υπάρχει και σχετική υπηρεσιακή εγγραφή από τον επικεφαλής μέτρων, ο ίδιος, επέλεξε να επικοινωνήσει όπως διαβάζουμε “με δική του πρωτοβουλία” με το bloko.gr που αναδημοσίευσε την ανάρτησή μας.
Ο κ . Κυριατζίδης επέλεξε “με δική του πρωτοβουλία” να μην επικοινωνήσει μαζι μας, να παταθέσει την αποψη του, αν και ως εν ενεργεία Αστυνομικός και συνδικαλιστής μας γνωρίζει. Με αναδημοσίευση λοιπόν, από το bloko.gr  παραθέτουμε τη δική του εκδοχή για το περιστατικό.. το οποίο έλαβε χώρα υπό δεκάδες μάτια και αυτιά ενστόλων..

Σε επικοινωνία μας πριν από λίγο που έγινε με δική του πρωτοβουλία και για την οποία μας ενημέρωσε ότι … ηχογραφείται (!!!), ο βουλευτής Δράμας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Κυριαζίδης, υποστήριξε ότι ουδέποτε και σε καμία στιγμή αποδοκιμάστηκε χθες από ένστολους διαδηλωτές. Πρόσθεσε δε ότι έκανε και δηλώσεις, μαζί με άλλους βουλευτές και πως συνόδευσε εντός της Βουλής, αντιπροσωπεία ένστολων.

Ενημερώσαμε τον κ. βουλευτή ότι το κείμενο αποτελεί αναδημοσίευση και μας ενημέρωσε ότι σκοπεύει να κινηθεί δικαστικά.

Καλή αντάμωση…