“Ξεκινάει ο πόλεμος συμμοριών στην Αττική- Ρουβικώνας και ΑΝΤΑΡΣΥΑ συγκοινωνούντα δοχεία”;

Μελή Νεοναζιστικών  ομάδων το ¨παίζουν¨ αντιεξουσιαστές  ακόμα και μέλη του Ρουβίκωνα. Αυτό προκύπτει από την ταυτοποίηση – τους τελευταίους  6 μήνες – κάποιων  προσαχθέντων. Έχουν μάλιστα παρεισφρήσει  στις τάξεις των ανιτεξουσιαστών, και είναι πλέον , οι πλέον ταραξίες.

Βολεύει συνεπώς και τις δυο ¨πλευρές ¨ να μην γίνονται προσαγωγές κατά παράβαση του Π.Δ 141/1991

Εντύπωση  από την άλλη, δημιουργεί η διαπίστωση ότι, Ρουβίκωνας,  αντιεξουσιαστές, αναρχικοί και πάσης φύσεως  μπαχαλάκηδες και κουφιοκεφαλάκηδες  ( εντός και εκτός Εξαρχείων )  δεν έχουν ( έως τώρα ) αντιπαλότητα μεταξύ τους.

Εντύπωση επίσης δημιουργεί η άνευ προηγουμένου ΑΝΟΧΗ σε μια ακατάπαυστη  δράση ακτιβισμού  και βανδαλισμού ταυτόχρονα αυτών των ¨γνωστών αγνώστων ¨ σε βάρος της εικόνας «  τάξης και ασφάλειας» που πρέπει να έχει – ως Τουριστικός Προορισμός – η χώρα μας.

Δεν έφτανε μόνο αυτό.

Η ανοχή αυτή έφτασε στο σημείο, να απαγορεύεται στους αστυνομικούς να χρησιμοποιών τις εξωτερικές τουαλέτες της Βουλής που προστατεύουν και να επιτρέπονται στα μέλη του Ρουβίκωνα  να προσβάλλουν από το προαύλιο της Βουλής και σε δημόσια θέα , την έννομη και συνταγματική τάξη της χώρας .

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Ότι η αστυνομία στην Αττική – και όχι μόνο -, έχει ¨χάσει την μπάλα¨

Η φυσική ηγεσία «βολεύεται» να «βγαίνει» μπροστά η πολιτική ηγεσία;

Ας τα δούμε με την σειρά.

Τα συμφέροντα ( ασφαλιστικών εταιρειών, κτηματομεσιτών, εργολάβων ΜΕΤΡΟ , επιχειρηματιών, ναρκοέμπορων , διακινητών και μαστροπών που θέλουν ελεύθερο πεδίο δράσης    κ.α ) που υποστηρίζουν με αμοιβή οι μπαχαλάκηδες αυτοί , είναι πλέον μεγάλα.

Πρόκειται πλέον για ένα νέο κλάδο εργαζομένων με μεγάλη ανταγωνιστικότητα.

Ήδη οι αρχικές ομάδες μπαχαλάκηδων, έχουν αντιληφθεί την παρείσφρηση των «καμουφλαρισμένο ως αναρχικών » μελών , ναζιστικών οργανώσεων και αντιδρούν.

Η εκτέλεση του  περιβόητου Χαμπίμπι που δολοφόνησαν στα Εξάρχεια , τα μέλη αυτά της εγκληματικής οργάνωσης, ήταν μόνο η αρχή. Τότε δεν μπορούσαν να δουν την πραγματικότητα , τώρα όμως την διαπιστώνουν σιγά – σιγά.

Αυτά θα προκαλεί η ΑΝΟΧΗ και η «ανωτερότητα » της Πολιτισμένης πολιτείας … κύριοι.

Αυτήν την κοινωνία θέλετε να παραδώσετε στα παιδιά σας;

Είστε ηθική αυτουργοί σε αυτό που θα ακολουθήσε.

* ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ