Ξεχασμένο τσιγάρο προκάλεσε τη φωτιά και ασφυκτικό θάνατο στη Δημοσιογράφο Καρολίνα Nudl Κάλφα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή για τα ακριβή αίτια θανάτου της 50άχρονης Δημοσιογράφου ενώ το πόρισμα της Πυροσβεστικής αποδίδει σε ξεχασμένο τσιγάρο την αιτία εκδήλωσης της φωτιάς.

Σε τραγικό δυστύχημα αποδίδεται από την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος της δημοσιογράφου Καρολίνας Nudl Κάλφα, η οποία ανασύρθηκε νεκρή σε κατάσβεση φωτιάς στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά Νέας Ποτίδαιας στη Χαλκιδικής (18/02).

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατος της Δημοσιογράφου αποδίδεται σε ασφυκτικό από τις αναθυμιάσεις που κατέκλυσαν το υπνοδωμάτιο της Καρολίνας.

Παράλληλα ευρήματα κατά τξνναυριψια στο χωρο από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής η φωτιά που ξέσπασε στη μονοκατοικία προκύπτουν ενδείξεις οτι ξεκίνησε από ξεχαμένο τσιγάρο. Εκτιμάται ότι η Καρολίνα Κάλφα αποκοιμήθηκε και απο το αναμμένο τσιγάρο η φωτιά μεταδόθηκε στα σκεπάσματα, στη συνέχεια στο στρώμα και σε μικροέπιπλα της κρεβατοκάμαράς, με αποτέλεσμα η Δημοσιογράφος να καταλήξει από την εισπνοή του αναθυμιάσεων.

Σε νοσηλεία παραμένω η 76άχρονη μητέρα της Δημοσιογράφου, Ελισάβετ Τοπαλίδου, η οποια μεταφέρθηκε ημιλιπόθυμη με αναπνευστικά προβλήματα, στο Νοσοκομείο, από το ισόγειο της οικίας.

Η κηδεία της Καρολίνας Nudl Κάλφα έχει προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη (21/02-11.00) στα Μουδανιά Χαλκιδικής