Κρίσεις 2023: Η ημέρα της απόφασης- Στην Κατεχάκη το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων

Ημέρα Κρίσεις για Ανώτατους και Ανώτερους Αξιωματικούς στην Ελληνική Αστυνομία, με τη συγκρότηση για το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων υπό τον Αρχηγό του Σώματος και δύο Αντιστρατήγους του Στρατού Ξηράς

Σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr έχει ξεκινήσει η διαδικασία με το έγγραφο για τη σύγκληση του Συμβουλίου Κρίσης Αντιστρατήγων να έχει διαβιβαστεί και τη διαδικασία σε πλήρη εξέλιξη. Νωρίτερα οι δύο Στρατηγοί του Στρατού Ξηράς και ο Αρχηγός του Σώματος Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, θα κρίνουν τους τέσσερεις Αντιστράτηγους και στην συνέχεια κρίνονται οι Υποστράτηγοι και οι Ταξίαρχοι, ώστε να προκύψει η νέα πυραμίδα της ηγεσίας για την Αστυνομία.

Λόγω των εξελίξεων και των επικείμενων εκλογών εξαιρετικό ενδιαφέρον έχουν οι τοποθετήσεις των Αξιωματικών του αναλάβουν νευραλγικές και Ειδικές Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ- ΓΑΔΑ, ΔΑΑ, ΔΙΔΑΠ, ΔΑΕΕΒ, και το Εσωτερικών Υποθέσεων. Ασφαλείς πηγές ενημέρωσης της ΕΛΑΣ, αναφέρουν ότι η ανθρωπογεωγραφία του επιτελείου στην ηγεσία της ΕΛΑΣ, αλλάζει, ωστόσο οι τελικές επιλογές – λόγω της περιόδου που διανύουμε – θα «αποτελούν ικανοποίηση για όλους».