Κοζάνη: Αστυνομικός, συμβατός δότης, με δείγμα, Μυελού των Οστών

Αστυνομικός της ΔΑ Κοζάνης εντοπίστηκε με δείγμα σε ενημερωτική εξόρμηση, συμβάντος δότης μυελού των οστών. Πρόκειται για τον 10 συμβατό δότη μέσα στο έτος, με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» να εκφράζει  της ευχαριστίες του προς τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας για τη “Δωρεά Ζωής”.

DEnUHEj qKWDm8UΑστυνομικός, ο κ. Μπέσας Σωτήρης,  της Αστυνομικής  Δ/νσης  Κοζάνης και ο 10ος συμβατός δότης Μυελού των Οστών, σε μόλις 10 μήνες από την ημέρα που έδωσε δείγμα στην εξόρμηση  (30/9/2016).

Με ενθουσιασμό δέχτηκε την είδηση ότι είναι συμβατός και άμεσα έσπευσε στη έναρξη της διαδικασίας  ώστε να προσφέρει την πολυπόθητη πιθανότητα αποκατάστασης της Υγείας του αγνώστου σε αυτόν συνανθρώπου του.

Είναι μεγάλος ο ενθουσιασμός των μελών του συλλόγου μας, όχι μόνο για τους 10 (δέκα) συμβατούς- μέσα στο 2017, αλλά και για την ποιότητα των ανθρώπων που μας εμπιστευτήκαν και έγιναν δότες και την χωρίς δεύτερη σκέψη συνέχιση της διαδικασίας που όπως συνεχώς τονίζουμε είναι απλή και ανώδυνη.

Η προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» τα τελευταία χρόνια για ενημέρωση σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών και αγκαλιάστηκε από τους συμπολίτες μας, αποδίδει καρπούς, γι΄ αυτό είμαστε παρόντες σε κάθε εκδήλωση που μας καλούν.

Να ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας Γ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας για τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση εύρεσης Δοτών Μυελού των Οστών και μακάρι να γίνουν το παράδειγμα για όλες της Αστυνομικές Διευθύνσεις.

Για το Δ.Σ.