Κοζάνη: Αγωγή €200.000 για συκοφαντική δυσφήμιση από τον ιδιοκτήτη ροτβάιλερ για το δυστύχημα το Πάσχα του 2016 με θυμα 5χρονο

Χωρις εποπτεία ο ανήλικος προσέγγισε το κλουβί με τα ροτβάιλερ εκτροφής σε περιφραγμένη οικία στη Κοζάνη με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από τον αρσενικό σκύλο

Το Πάσχα του 2016 ο 5χρονος Στάθης ενω έπαιζε στην αυλή οικίας χωρίς εποπτεία ενήλικα,  βρέθηκε στο κλουβί με τα ροτβάιλερ εκτροφής. Το ανήλικο αγόρι βρέθηκε μέσα στο κλουβί και το αρσενικό ροτβάιλερ του επιτέθηκε με αποτέλεσμα το αγόρι να καταλήξει στα τραύματά του.

Ο 77χρονος σήμερα  ιδιοκτήτης των δεαποζούμενων ζώων κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση, με το αίτημα της καταβολής χρηματικής ικανοποίησης ποσού €200.000, κατά τη μητέρας του 5χρονου, στην επιμέλεια της οποίας βρισκόταν ο ανήλικος γιος της .

Όπως υποστηρίζει, ο ενάγων, σε γενικές γραμμές, στο προοίμιο της αγωγής του, η μητέρα του 5χρονου Στάθη σε  τηλεοπτική της συνέντευξη σε σταθμό πανελλήνιας και διεθνούς τηλεθέασης με τα λεγόμενά της προκάλεσε συκοφαντική δυσφήμηση στο πρόσωπό και δυσφήμιση του ονόματός του, προκαλώντας του ζημία- ηθική βλάβη.

Ο συνήγορος της μητέρας, ανέφερε τα ακόλουθα στο kozan.gr: «Η περίπτωση της σωρείας αγωγών και μηνύσεων που έχει επιλέξει να καταθέσει εναντίον της μητέρας του αδικοχαμένου Στάθη και των υπερασπιστών αυτής, ο ιδιοκτήτης των σκύλων, έρχεται να αποδείξει ότι ο εκφοβισμός, τελικώς, έχει πολλά πρόσωπα»