Κουμουνδούρου: Επίθεση με μολώτοφ στα γραφεια του ΣΥΡΙΖΑ

Οργανωμένη ομάδα κουκουλοφόρων χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, επιτέθηκαν με μολώτοφ στη διμοιρία εξωτερικά των Γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουδούρου

Περίπου 200ατομα με κράνη στη συμβολή της Ερμού και Αθηνάς προκάλεσε εντονη κινητικότητα στα πληρώματα της ΕΛΑΣ μετά την καταδρομική επίθεση με μολωτοφ (12/05-00.30) στη διμοιρία της ΔΑΕΑ, εξωτερικά των γραφειων του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου. Τα ατομα της επίθεσης- από αναφορά σκοπού περίπου 50άτομα-, χωρίς να γίνουν αντιληπτά κινήθηκαν προς τα γραφεία και ενήργησαν επίθεση με περισσότερες από 20 βόμβες μολώτοφ σε βάρος των Αστυνομικών της ΥΜΕΤ.

Η διμοιρία έκανε χρήση χημικών  ενώ απο την πρώτη υπογραφή,  ζημιές έχουν υποστεί τρία αυτοκίνητα σταθμευμένα στο σημείο, και μια μοτοσυκλέτα.

Μετά την επίθεση οι δράστες διέφυγαν προς του Ψυρρή, ενώ από το Κέντρο διαβιβάστηκε εντολή προς τα πληρώματα της νυχτερινής βάρδιας να ενεργούν αναζητήσεις και προσαγωγές για τους δράστες της επίθεσης έξω από τα γραφειά του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχεδόν 10λ νωρίτερα (12/05-00.20) επίθεση με μολώτοφ ενήργησαν άτομα και σε βάρος διμοιρίας επί της Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια.

Στο σημείο της επίθεσης μεταβαίνουν δυνάμεις από το κέντρο και τα πληρώματα της Αμεσης Δράσης σε αναζητήσεις υπόπτων για την επίθεση.