Κορυδαλλός: Έσπασαν τα φρένα φορτηγού, παρέσυρε ένα δίκυκλο και ένα όχημα και εισέβαλλε σε πρατήριο καυσίμων σε λειτουργία

Το γερανοφόρο φορτηγό, λόγω βλάβης στα φρένα ενώ βρισκόταν εν κινήσει, ακολούθησε πορεία σε κατηφορικό σημείο του δρόμου, με το βαρύ επαγγελματικό όχημα να καταλήγει σε πρατήριο καυσίμων σε λειτουργία και ενώ εφοδίαζε όχημα με καύσιμα

Έντρομοι διερχόμενοι από την Καραολή Δημητρίου στη συμβολή της με την οδό Ποταμού στον Κορυδαλλό, είδαν (26/10-11.40) το γερανοφόρο φορτηγό να κινείται ανεξέλεγκτο με τον επαγγελματία οδηγό να επιχειρεί να αποτρέψει τα χειρότερα. Όπως ανέφερε ο οδηγός, εν κινήσει διαπίστωσε ότι έσπασαν τα φρένα στο βαρύ επαγγελματικό όχημα και λόγω κατωφέρειας της οδού ήταν δύσκολο να το ακινητοποιήσει .

Σε μια προσπάθεια να ελέγξει το γερανοφόρο όχημα, ο επαγγελματία οδηγός, έστριψε αριστερά το τιμόνι και εισέβαλλε σε πρατήριο καυσίμων, που βρισκόταν σε λειτουργία. Από την φόρα που είχε αναπτύξει το βαρύ όχημα παρέσυρε ένα μηχανάκι και το προς ανεφοδιασμό όχημα που είχε σταθμεύσει στο πρατήριο.

Υπάλληλοι και πελάτες της επιχείρησης τελευταία στιγμή αντιλήφθηκαν την κίνηση του γερανοφόρου οχήματος και απομακρύνθηκαν, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός. Στο σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα, στο αντίθετο ρεύμα, λειτουργεί επίσης πρατήριο και εξυπηρετούσε πελάτες με τροφοδοσία καυσίμων όταν είδαν το γερανοφόρο φορτηγό και την κατάληξη που είχε.

 Άμεσα στο χώρο κλήθηκε η Τροχαία.