Κορυδαλλός: Αναζητούνται ως δράστες άγριου ξυλοδαρμού δύο θαμώνων, πορτιέρηδες μπαρ.

Δέχθηκαν βίαιη επίθεση και ξυλοκοπήθηκαν από πορτιέρηδες μπαρ στον Κορυδαλλό, δύο θαμώνες όταν τους απομάκρυναν βίαιαι από το μαγαζί ενώ διασκέδαζαν,υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθηκες και αφορμή.

Τον ξυλοδαρμό δύο θαμώνων από τους υπέυθυνους ασφαλείας μπαρ της πλατείας Ελευθερίας, στην περιοχή του Κορυδαλλού, (09/09-04.00) ερευνά η Αστυνομία, με τους δράστες της βίαιης επίθεσης, να διαφεύγουν και αναζητούνται από τις Αρχές.

Τα δύο νεαρά άτομα, από τις καταθέσεις, έχει προκύψει ότι διασκέδαζαν στο μπαρ, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και αφορμή, προκλήθηκε ένταση με άλλους θαμώνες. Οι δύο ευσωμοι άνδρες, παρενέβησαν τους απομάκρυναν από το μαγαζί και τους ξυλοκόπησαν άγρια. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο που παρέλαβε τους δύο άνδρες τραυματίες τους οποίους μετέφερε στο Νοσοκομείο όπου και παραμένουν σε νοσηλεία.

Αστυνομικόι της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προχώρησαν στη σύλληψη του υπευθυνου του καταστήματος, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και σύλληψη των δύο πορτιέρηδων στα πλαίσια του αυτοφώρου.