Κορωπί: Ένοπλο επεισόδιο με τους τέσσερις Ρομά δράστες να διαφεύγουν- Αναζητήσεις από τα πληρώματα της ΑΔ

Σε επίλυση μεταξύ τους διαφορών αποδίδονται τα κίνητρα την ένοπλης επίθεσης

Update: Πληρώματα της Άμεσης Δράσης εντόπισαν   το μαύρο μεγάλου κυβισμού όχημα των δραστών και προχώρησαν σε προσαγωγή υπόπτου Ρομά από το Κορωπί  στο ΤΑ Κρωπίας και στη συνέχεια στη συνέλαβαν τους υπόλοιπους τρείς Ρομά που επέβαιναν στο όχημα ς από το Μαρκόπουλο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Ν. περί όπλων και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaREport.gr, τους τέσσερις Ρομά δράστες σε ένοπλη επίθεση (09/05-18.45) σε βάρος ομόφυλού τους και αλλοδαπού συνεπιβάτη, με πρόθεση να τον δολοφονήσουν, αναζητούν τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης. Σύμφωνα με το θύμα κατ’ ονόμασε τα στοιχεία των επιβαινόντων στους Αστυνομικούς καθώς με τους τέσσερις Ρομά -δράστες οι οποίοι επέβαιναν  σε μαύρο μεγάλου κυβισμού όχημα, και ενήργησαν πυρά σε βάρος τους με ανθρωποκτόνο πρόθεση είχαν οικογενειακές διαφορές. Μέλη της οικογένειας είχαν εμπλακεί σε ένοπλο επεισόδιο (30/08 2019) επί της οδού Αιγέως, στο Κορωπί.

Άμεσα πληρώματα της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στο Κορωπί στο σημείο της ένοπλης απόπειρας δολοφονίας σε βάρος του Ρομά και ενεργούν αναζητήσεις των δραστών στην ευρύτερη περιοχή και τους καταυλισμούς.