Κορωπί: Εφοπλιστής ανέλαβε την επισκευή περιπολικού της ΕΛΑΣ

Τα ακινητοποιημένα περιπολικά και οι μηχανικές βλάβες έχουν αποκαθηλώσει το στόλο των περιπολικών της ΕΛΑΣ ανά την επικράτεια, με τους Διοικητές των Αστυνομικών Υπηρεσιών, να αναζητούν στην ιδιωτική πρωτοβουλία.. δωρεές, για να εξασφαλίσουν ότι τουλάχιστον ένα περιπολικό θα αστυνομεύει τον τομέα ευθύνης του. Στα Καλύβια, εφοπλιστής, ανέλαβε την επισκευή υπηρεσιακού οχήματος της ΕΛ.ΑΣ.Περιπολικό του ΤΑ Κορωπίου, το οποίο βρισκόταν ακινητοποιημένο και εκτός λειτουργίας, λόγω τεχνικής βλάβης, ανέλαβε το κόστος συντήρησής του,ο εφοπλιστής Μαρτίνος.

Αστυνομικοί του ΤΑ Μαρκοπούλου, στο πλαίσιο ενημέρωσης προς την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής για τα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν στην Αστυνόμευση εξαιτίας της ακινητοποίησης περιπολικών λόγων τεχνικών βλαβών και αδυναμία συντήρησης των υπηρεσιακών οχημάτων, λόγω κόστους στις περιορισμένες δαπάνες αναφέρθηκαν σε περιπολικό του ΤΑ Κορωπίου, το οποίο λόγω βλάβης παρέμενε ακιινητοποιημένο και θα είχε αχρηστευτεί.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου, ο οποίος ενέκρινε τη δαπάνη για την επισκευή του υπηρεσιακού οχήματος, το οποίο περιπολεί και πάλι στους δρόμους του Κορωπίου και της ευρύτερης περιοχής.

«Θεωρούμε ότι η βοήθεια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στις συγκεκριμένες συγκυρίες είναι αναγκαία προκειμένου να λειτουργήσουν οι Υπηρεσίες» αναφέρει μεταξύ αλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Νοτιοανατολικής Αττικής.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport