Κόρινθος: Συνελήφθη για τις φθορές στο περιπολικό στο μπλοκο των αγροτών στο Χαϊδάρι

Συνελήφθη ο ενας απο τους τρεις άνδρες οι οποίοι ταυτοποιήθηκα ως δράστες για το βανδαλισμό και τις φθορές σε περιπολικό της αστυνομίας στο Χαϊδάρι.

image

Συνελήφθη και πραγματοποιήθηκε η μεταγωγή του, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο 30άχρονος με το χακί χιτώνιο ο οποιος συμμετέχει με δύο ακόμα άνδρες στην επίθεση και βανδαλισμό περιπολικού σε συμπλοκή με αστυνομικους, στο Χαϊδάρι (12/02).
Ήταν η απόφαση της Αστυνομίας να μην επιτρέψει τη διέλευση των αγροτών από την Πελοπόννησο , με τρακτέρ και αγροτικά μηχάνηματα προς το κέντρο της Αθήνας, ανακόπτοντας την πορεία τους, στη Λ.Αθηνών, στο Χαϊδάρι. Η μικρή αριθμητική Αστυνομική παρουσία, βρέθηκε αντιμέτωπη με 200 αγρότες, οι οποίοι επιτέθηκαν στους Αστυνομικούς, με πέτρες και αντικείμενα, ενώ προκάλεσαν φθορές και σε περιπολικά οχήματα. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων ωστε να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους.
Σε βάρος του 30άχρονου, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών, διατάραξη κοινής ειρήνης, παράβαση του νόμου περί όπλων .
Οι Αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεία των τριων ανδρων εξετάζοντας βιντεοληπτικό υλικό το ποιο προβλήθηκε από τηλεοπτικους σταθμούς και ενημερωτικές ιστοσελίδες.
Η έρευνα για τον εντοπισμό των άλλων δύο ανδρών οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί, συνεχίζεται ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους στον τραυματισμό των δύο Αστυνομικών της Τροχαίας Αιγάλεω.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport