Κόρινθος: Σκότωσε από αμέλεια τον αδελφό του- Άμεσα η σύλληψή του από την Ασφάλεια

Ο εσφαλμένος χειρισμός κυνηγετικού όπλου και η αμέλεια ελέγχου για φυσίγγια στη θαλάμη, ειχε αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό Ρομά από τον αδελφό του. Ο δράστης μέσα συνελήφθη .

Ρομά αδέλφια- 66ετων και 73χρόνων- πλανόδιοι πωλητές ενδυμάτων από το Ζαφείρη Αττικής, μετέβησαν (31/03) στην Τουρκογεφυρα της Κορίνθου για να πωλήσουν τα εμπορεύματά τους .

Διερχόμενος έμπορος είχε στην κατοχή του και διέθετε προς πώληση δύο καραμπίνες, για τις οποίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον τα δύο αδέλφια Ρομά . Ένας εσφαλμένος χειρισμός της καραμπίνας από τον 73άχρονο  και η αμέλεια του ελέγχου, κατά την εξέταση του όπλου, στο πάτημα της σκανδάλης, φυσίγγιο που υπήρχε στη θαλάμη έπληξε τον 66άχρονο στο λαιμό (31/03-13.00) .

Άμεσα με ίδια μέσα ο τραυματίας Ρομα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου κατέληξε στα βαρυτα τραύματα από τα σκάγια στον τράχηλο .

Το Νοσοκομείο άμεσα ενημέρωσε το Τμήμα Κιάτου και με τη συνδρομή της Ασφάλειας Κορίνθου -παρά τη λειψανδρία των Υπηρεσιών- Αστυνομικοί μετέβησαν αρχικά στον καταυλισμό καθώς και στο σημείο της πλανωδιας αγοράς. Κατά την προανάκριση ο αδελφός του θύματος, παρέδωσε το όπλο και τα φυσίγγια και συνελήφθη .

Με τη σε βάρος του ποινική δικογραφία , παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.