Κόρινθος: Μεταγωγικό της ΕΛ.ΑΣ ανετράπη- Τραυματίες Αστυνομικοί και κρατούμενοι

Ανατροπή κλούβας του μεταγωγών που μετέφερε κρατούμενους στις Φυλακές της Τρίπολης.

klouba02
Η κυκλοφορία διεκόπη στο σημείο του ατυχήματος ενώ από το όχημα μεταφοράς κρατουμένους, τραυματίες ανασύρθηκαν έξι κρατούμενοι και επτά συνοδοί- Αστυνομικοί.
Ανάσχεση κυκλοφορίας (29/05-11.30) στην Εθνική Οδό Αθηνών-Τριπόλεως-Καλαμάτας στην Κορινθία, στην έξοδο της Ολυμπίας Οδού προς την Εθνική Οδό Αθηνών-Τριπόλεως-Καλαμάτας, ύστερα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε με κλούβα του Μεταγωγών της Αθήνας.

klouba05

Η μεταγωγή από Αθήνα, θα κατέληγε στις Φυλακές Τριπόλεως και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το όχημα μεταφοράς κρατουμένου- κλούβα στην οποία επέβαιναν 17 κρατούμενοι και 7 Αστυνομικοί εξετράπη της πορείας που ακολουθούσε, στην στροφή εισόδου στον αυτοκινητόδρομο και ανετράπη. Μεταξύ των επιβαινόντων και ο 43άχρονος Δ.Λ, κατηγορούμενος για την αποπλάνηση της 14άχρονης που ενήργησε αυτοχειρία στη γραμμή 1 του ΗΣΑΠ, στο Σταθμό Μοσχάτο.

klouba03

Στο σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και άντρες της Τροχαίας.

Οι υπόλοιποι 11 κρατούμενοι παρελήφθησαν από περιπολικά Υπηρεσιών του Νομού και προωθήθηκαν στον προορισμό τους,  για το Σωφρονιστικό Κατάστημα της Τρίπολης.

Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος, διενεργεί η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.

Στον παράλληλο Κλάδο Κ1 του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Τριπόλεως-Καλαμάτας και του Κλάδου Λεύκτρου-Σπάρτη με τον κλάδο Κ1Α2, στην Κόρινθο, η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.