Κολωνός: Εξέδιδε και βίαζαν 12χρονη- Καταγγελία υπέβαλλε η μητέρα της ανήλικης

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας, σε εκτέλεση ενταλμάτων, πραγματοποίησαν δύο συλλήψεις κατηγορούμενων για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης

Η αναγγελία της σύλληψης του 53χρονος καταστηματάρχη λιανικής πώλησης χαρτικών στον Κολωνό και 42χρονου, κατηγορούμενοι για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης, προκάλεσε αιφνιδιασμό.

Ιδιαίτερα δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 53χρονος, με επαφές στον πολιτικό χώρο, τους καλλιτεχνικούς και εκκλησιαστικούς κύκλους, έδειχνε την εικόνα καλού οικογενειάρχη, με τη σύζυγό του, σύμφωνα με πληροφορίες, να ασχολείται με τα κοινά του Δήμου Αθηναίων. Όσοι γνωρίζουν κοινωνικά τον 53χρονο, αναφέρονται άνθρωπο χωρίς να έχει προκαλέσει υποψία για διπλή ζωή. Όπως αποκάλυψε ωστόσο αστυνομική έρευνα, ο 53χρονος μαζί με 42χρονο, κακοποιούσαν σεξουαλικά 12χρονη την οποία φέρεται να εξέδιδε.

Ο 53χρονος, απασχολούσε τη μητέρα της 12χρονης ως καθαρίστρια στην επιχείρησή του. Λόγω οικονομικής δυσχέρειας της πολυμελούς οικογένειάς της, από τον περασμένο Απρίλιο έως τον Αύγουστο και η ανήλικη κόρη της, βοηθούσε στο εμπορικό κατάστημα, στον ελεύθερο χρόνο της, λαμβάνοντας χαρτζιλίκι. Ωστόσο στη συνέχεια φέρεται να προσέγγισε την 12χρονη, με απειλές την υπέβαλλε σε σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση. Σύμφωνα με την καταγγελία την οποία υπέβαλλε η μητέρα της ανήλικης, ο 53χρονς φέρεται να βίαζε την ανήλικη υπό την απειλή όπλου και την εξέδιδε λαμβάνοντας χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, ο 53χρονος φέρεται να αποτύπωνε τις ερωτικές συνευρέσεις με τη 12χρονη σε βιντεοληπτικό υλικό το οποίο κατασχέθηκε στην κατοχή του και το δημοσιοποιούσε σε πορνογραφικό ιστότοπο, ως “ερωτική αγγελία” για συνεύρεση με την ανήλικη, έναντι αμοιβής από €50- €70.

Μεταξύ των πράξεων που αναφέρονται στην καταγγελία που υποβλήθηκε στην Ασφάλεια, προέκυψε ότι τα ερωτικά ραντεβού τα οποία κανόνιζε ο 53χρονος για την ανήλικη είχαν χώρο συνάντησης την περιοχή του ΜΕΤΡΟ Σεπολίων, και η συνευρέσεις εντός των οχημάτων των “πελατών”.

Σε έρευνα που ακολούθησε κατασχέθηκαν στην κατοχή του, δύο πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, δύο φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος ενώ στην κατοχή του 42χρονου παρελήφθη ο φορητός υπολογιστής και δύο USB ως πειστήρια και έχουν αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.