Κολωνό: Απομάκρυναν από το Δήμο Αθηναίων τη σύζυγο του βιαστή Ηλία Μίχου

Διέγραψαν από τη δημοτική παράταξη «Αθήνα Ψηλά» και αποφασίστηκε η απομάκρυνση  της συζύγου του βιαστή Ηλία Μίχου, από την εργασία της

Την παραίτηση της Ελισάβετ Λέκκα, συζύγου του 53χρονου, Ηλία Μίχου ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη στον Κολωνό, ζήτησαν τα συλλογικά όργανα του Δήμου Αθηναίων στα οποία συμμετείχε. Ενώ με απόφαση του Δημάρχου, αποφασίστηκε (11/10) και η διαγραφή της, από τη δημοτική παράταξη «Αθήνα Ψηλά». Παράλληλα, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες, βρέθηκαν σε στήριξη της οικογένειας της 12χρονης, όπως διαρρέουν πηγές του Δήμου Αθηναίων.

Ωστόσο, σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας της 12χρονης, η σύζυγος του 53χρονου, λίγες ημέρες πριν τη σύλληψη του Ηλία Μίχου, ζήτησε να μην καταγγείλει το σύζυγό της, με αντάλλαγμα €10.000, πρόταση που δεν έγινε δεκτή. Τα στοιχεία του Ηλία Μίχου, δόθηκαν στη δημοσιότητα, καθώς και η άσκηση Ποινικής Δίωξης που αντιμετωπίζει και κρατείται μαζί με τον 42χρονο συγκατηγορούμενό του Γιάννη Σοφιανίδη στη ΓΑΔΑ, έως αύριο Τετάρτη (12/10) όποτε πρόκειται να απολογηθούν.