Κολωνάκι: Κατήγγειλε βιασμό και συνελήφθη ο Αλβανός δράστης- Τον ακολούθησε μετά από διασκέδαση στο διαμέρισμά του

Συνελήφθη στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, με καταγγελία για βιασμό  σε βάρος νεαρής γυναίκας,  με την οποία γνωρίστηκαν και διασκέδαζαν νωρίτερα  σε νυχτερινή έξοδο

Σε διερχόμενο περιπολικό της Άμεσης Δράσης, απευθύνθηκε 30χρονη γυναίκα, η οποία κατήγγειλε το βιασμό της από Αλβανό άνδρα τον οποίο υπέδειξε και συνελήφθη στο διαμέρισμά του, στο Κολωνάκι. Όπως ανέφερε στην καταγγελία της η 30χρονης, τα ξημερώματα της Κυριακής (20/06) γνώρισε σε μαγαζί στο οποίο εργάζεται, τον  45χρονο Αλβανό, θαμώνα της επιχείρησης. Άρχισαν αν συνομιλούν και να πίνουν, με τον 45χρονο να της προτείνει να συνεχίζουν τη διασκέδασή τους σε μαγαζί στο Γκάζι. Μετά από ώρα, ο 45χρονος Αλβανός σύμφωνα με την καταγγελία πρότεινε στην 30χρονη να συνεχίσουν με ποτό στο διαμέρισμά του,  στο Κολωνάκι, πρόταση την οποία αποδέχθηκε η νεαρή γυναίκα, και τον ακολούθησε. Όπως κατήγγελλε η 30χρονη ο Αλβανός μόλις μπήκαν στο διαμέρισμα κλείδωσε την πόρτα, της επιτέθηκε και τη βίασε.

Η 30χρονη βγήκε στο δρόμο σταμάτησε διερχόμενο περιπολικό της Άμεσης Δράσης, και ζήτησε βοήθεια από τους αστυνομικούς. Το πλήρωμα μετέβη στην οικία του 45χρονου Αλβανού στην οδό Καρνεάδη όπου και τον συνέλαβε. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 45χρονος υποστήριξε ότι η 30χρονη τον ακολούθησε οικειοθελώς και όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Σε βάρος του Αλβανού σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και παραπέμφθηκε  στον Εισαγγελέα, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη (22/06) στον Ανακριτή.