Κλούβα της ΕΛΑΣ για ΘΣΝ ..έμεινε στο δρόμο

Μια απίστευτη «Οδύσσεια» περίμενε άνδρες των ΜΑΤ πριν τρεις εβδομάδες όταν το λεωφορείο πουτους μετέφερε από τη Θεσσαλονίκη στην Καβάλα, προκειμένου με πλοίο να μεταβούν στην Χίο, ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης στην Εθνική Οδό.
Αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να περιμένουν, στη μέση του δρόμου, άλλο λεωφορείο από τη Θεσσαλονίκη, για να τους μεταφέρει στον προορισμό τους, οπως αναφέρει στην ThessNews ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης Θόδωρος Τσαϊρίδης.
Ευτύχημα αποτέλεσε το γεγονός ότι το λεωφορείο έφτασε εγκαίρως γιατι σε διαφορετική περίπτωση, θα έχαναν το πλοίο και η αλλαγή των συναδέλφων τους στο νησί, θα γινόταν μετά από τέσσερις ολόκληρες ημέρες.
Ωστόσο, όταν έφτασαν στη Χίο, χάλασε και το εφεδρικό λεωφορείο με το οποίο μετακινείται η διμοιρία. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως έβαλαν και χρήματα… ρεφενέ, προκειμένου να φτιάξουν το φωτισμό του λεωφορείου.
Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης, μιλάνε για «κωμικοτραγικές καταστάσεις που προσβάλουν το σύνολο των συναδέλφων της ΔΑΕΘ οι οποίοι εδώ και 2 ολόκληρα χρόνια έχουν γυρίσει όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας για τα πάντα.
_______________

* thessnews.gr