“Κλέβουν αυτοκίνητο ακολουθεί καταδίωξη και συλλαμβάνονται”

..”τρεις δράστες κλέβουν ένα αυτοκίνητο στην περιοχή λίγο έξω από μεγάλη πόλη του Νομου.. αρχιζουν να παιζουν πραγματικά συγκρουόμενα με αυτοκίνητα ανυποψιαστων πολιτών στους δρόμους της πόλης προκαλώντας τους σημαντικές υλικές ζημίες. Οι μοτοσυκλετιστες της ΔΙ.ΑΣ τους ακολουθούν.. το όχημα  ακινητοποιειται, ενώ οι τρεις επιβάτες συλλαμβανονται”..

image

”Aς παίξουμε ΣΥΓΚΡΟΥΌΜΕΝΑ…. εκτός του Λούνα Παρκ”
Αργολίδα.. Η πλήξη προφανώς από την έλλειψη Λούνα Παρκ στην περιοχή αλλά και άλλα κίνητρα, οδήγησε τρία νεαρά ατομα ώστε να γίνουν πρωταγωνιστες για λίγο στην παρακάτω ιστορία…
Αρχικά οι τρεις δράστες κλέβουν ένα αυτοκίνητο στην περιοχή λίγο έξω από μεγάλη πόλη του Νομου. Με αυτό κινούνται πλέον προς την πόλη οπού ψάχνουν το επόμενο τετράτροχο ”θύμα” τους. Και όταν το εντοπίζουν εντός της πόλης , αποπειρώνται να το αφαιρέσουν κι αυτό. Η απόπειρα τους όμως δεν έχει αποτέλεσμα γιατί η γυναικά ιδιοκτήτρια του αυτοκίνητου τους αντιλαμβανεται εγκαίρως και ενημερώνει την αστυνομία..
Τα ατομα προσπαθούν να κινηθούν εκτός  της πόλης και όταν αντιλαμβανονται οτι το συγκεκριμένο”παιχνίδι” πλέον έχει και αντιπάλους με μηχανές που τους ακολουθούν ,τότε τα πράγματα σοβαρεύουν. Αρχιζουν να παιζουν πραγματικά συγκρουόμενα με αυτοκίνητα ανυποψιαστων πολιτών στους δρόμους της πόλης προκαλώντας τους σημαντικές υλικές ζημίες. Οι μοτοσυκλετιστες της ΔΙ.ΑΣ τους ακολουθούν στενό-στενό ενώ ύστερα από λίγη ώρα το ίδιο τους το όχημα τους προετοιμάζει για το επερχόμενο δικό τους GAME OVER..
Τελικώς το όχημα  ακινητοποιειται μισοκατεστρεμενο έξω από τα περίχωρα της πόλης ενώ οι τρεις επιβάτες συλλαμβανονται απο τους δικυκλιστες της ΔΙ.ΑΣ.
GAME OVER”…


  • ΔΙΑΣ in Action