Κλάδεψαν μουριές στη Β.Σοφίας, που.. “παρεμπόδιζαν” τις κλούβες στα μέτρα της ΕΛΑΣ

Συνέργειο με γεωπόνο, κηπουρούς και  Αστυνόμο με ..μεζούρα, επιστράτευσαν ενόψει  της προγραμματισμένης πορείας  στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ..

image

Νωρίς  το πρωί (03/01) έξω από τη Βουλή εμφανίστηκε συνέργειο του Δήμου, με γεωπόνο, κηπουρούς και Αστυνόμο με ..μεζούρα, για να κόψουν  τα κλαδιά δύο δέντρων (μουριές) επι του πεζοδρομίου της  Β.Σοφίας.
Η απόφαση,  σύμφωνα  με πληροφορίες του nantiareport, ελήφθη ύστερα  από σχετική (υπηρεσιακή) εισήγηση, και.. μετρήσεις, όταν υστερα από σχετικούς υπολογισμούς αποφάνθηκαν, προκειμένου ο φραγμός με υπηρεσιακά οχήματα  (κλούβες) μπροστά  από τα “λουλουδάδικα” να είναι αποτελεσματικότερος, ότι θα έπρεπε  να κλαδέψουν  τις δύο  μουριές, τα κλαδιά  των οποίων  “παρεμπόδιζαν” τη διάταξη των οχημάτων (κλούβες) κάθετα επί της Β.Σοφίας. Ενώ έχει προβλεφθεί στη διάταξη των οχημάτων της ΕΛΑΣ η.. διέλευση επί του πεζοδρομίου, για μόλις ένα άτομο..
image

Η απόφαση ελήφθη  ενόψει των μέτρων της ΕΛΑΣ, για  την προγραμματισμένη πορεία της Πέμπτης  (04/02) στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ..

(..”πρώτη φορά”, το είπαμε;..)