Κινέτα: Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή νταλίκας στην Αθηνών- Κορίνθου Ανάσχεση κυκλοφορίας και καθυστερήσεις στο οδικό δίκτυο

Σοβαρό οδικό τροχαίο ατύχημα με εκτροπή και ανατροπή νταλίκας στην Εθνική Οδό της Αθηνών Κορίνθου στο ύψος της Κινέτας, με εγκλωβισμένο οδηγό στην καμπίνα του βαρέως τύπου οχήματος, με ανάσχεση της κυκλοφορίας και καθυστερήσεις στο οδικό δίκτυο

(23/04-18.30) Αποκαταστάθηκε και διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία στο 59χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο στο ύψος της Κινέτας .

Το βαρύ όχημα, με κίνηση προς Κόρινθο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (23/004-12.30) στο 59ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, ρεύμα προς Κόρινθο στο ύψος της Κινέτας. Ο οδηγός της νταλίκας εγκλωβίστηκε στην καμπίνα του και στο σημείο κλήθηκε έξοδος της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το τροχαίο ατύχημα έχει προκαλέσει συμφόρηση στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου και ανάσχεση στη ροή της κυκλοφορίας των τροχοφόρων. Με απόφαση της Τροχαίας, πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου μέσω του κόμβου της Κινέττας και επανέρχονται σε κίνηση στη νέα Εθνική Οδό από τον κόμβο των Αγ. Θεοδώρων.

Ολοκληρώθηκε (23/04-14.30) απεγκλωβισμός του οδηγού από φορτηγό όχημα, συνεπεία εκτροπής και ανατροπής του, στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Κορίνθου, παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου. Στην ανάσυρση του οδηγού από την καμπίνα του βαρέως τύπου οχήματος, επιχείρησαν 9 Πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του οδικού ατυχήματος, διενεργεί η Τροχαία.