Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει των εκδηλώσεων για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία, ενόψει των εκδηλώσεων για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  (16-17/11) θα πραγματοποιήσει η Τροχαία, στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγγος, λόγω των εκδηλώσεων για την 43η επέτειο απο τα γεγονοτα του Πολυτεχνείου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, που περικλείεται από τις Λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους οδούς, ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ανάγκες που θα προκύπτουν με την εξέλιξη της πορείας προς την πρεσβεία των ΗΠΑ .

Παράλληλα, σύμφωνα με απόφαση των Οδικών Συγκοινωνιών (ΟΣΥ), θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (λεωφορεία-τρόλεϊ).

Έκκληση της Τροχαίας στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στις οδους περιμετρικά των χώρων των εκδηλώσεων, στη διαδρομή της πορείας και γύρω από την πρεσβεία των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.