Κηφισιά: Σε έξαρση ψυχικής ορμής απειλούσε με πριόνι τα μέλη της οικογένειας του σε σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο

Αναστάτωση προκάλεσε ο ένοικος οικίας στην Κηφισιά όταν μετά από σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισοδίου με απειλή πριονιου έθεσε σε περιορισμό εντός της οικίας τα μέλη της οικογένειάς του

(14/11-03.00) Σε επιχείρηση παρουσία ειδικού διαπραγματευτή, Αστυνομικοί του τομέα της ΥΑΒΑ και της Ασφάλειας Κηφισιάς προχώρησαν σε προσαγωγή που υπόπτου.

(14/11-02.45) Ασφαλίστηκε ο άνδρας στο υπόγειο της οικίας και μεταφέρεται στο ΑΤ Κηφισιάς.

Στην περιοχή εχει κληθεί και μετέβη σαν με ασθενοφόρο, διασώστες του ΕΚΑΒ.

(14/11-02.20) Σε δωμάτιο του 1ου ορόφου αστυνομικοί σε συντονισμένη επιχείρηση με έφοδο στο διαμέρισμα για απομάκρυνση των μελών της οικογένειας, εντόπισαν και απομάκρυναν με ασφάλεια τη γιαγιά της οικογένειας.

Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισοδίου (14/11-01.20) στην οδό Αιολιας της Κηφισιάς. Σύμφωνα με ενημέρωση από αστυνομική πηγή του NantiaReport.gr άνδρας μετα από σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των μελών της οικογένειας του, έθεσε σε παράνομη παρακράτηση το τη συζυγο, το παιδί τους, τον αδερφό και τη γιαγιά  της οικογένειας, ενώ τους απειλούσε με πριόνι.

Με ενημέρωση περιοίκων στην Άμεση Δράση,η περιοχή αποκλείστηκε ενώ στο σημείο μετέβη ο επόπτης καθώς και περισσότερα από δέκα πληρωματα της ΔΙΑΣ ενώ κλήθηκε ειδικός διαπραγματευτής.

Μετά από συζητήσεις ο άνδρας πείσθηκε (14/11-01.30) και επέτρεψε στα μέλη της οικογένειας του να εγκαταλείψουν το διαμέρισμα ωστόσο ο ίδιος παρέμεινε ταμπουρωμένος.