Κηφισιά: Καταδρομική Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία της Βιοϊατρικής

Παραβίασαν όλα τα μέτρα που έχουν θέσει επιστήμονες και Πολιτεία για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού , και επιδόθηκαν σε παρατεταμένη “επαναστατική γυμναστική” τα μέλη του Ρουβίκωνα

Στα κεντρικά γραφεία της Βιοϊατρικής επί της Λ.Κηφισίας στην Κηφισιά, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα, προχώρησαν σε καταδρομική ενέργεια (24/04) με απόρριψη φειγ-βολαν στο χώρο υποδοχής της Μονάδας υγείας.

Όπως παραθέτουν σε κείμενο ανάληψης ευθύνης, τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας, με αναφορά στις δύο ιδιωτικές κλινικές «Ταξιάρχαι» στον Περιστέρι και «Κασταλία» στο Ελληνικό, στις οποίες εντοπίσθηκαν (23/04) θετικά δείγματα κορωνοϊού μεταξύ των οποίων τρεις φορείς κατέληξαν , «.. δεν ήταν οι πρώτες που η ιδιωτική υγεία αποδεικνύεται δημόσιος κίνδυνος. Είχε προηγηθεί η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ που λίγες εβδομάδες πριν αποδείχθηκε ότι δεκάδες εργαζόμενοί της είχαν νοσήσει..».

«..Πρέπει να τα τελειώσουμε. Δεν έχουμε καμιά εμπιστοσύνη στο κράτος, ούτε στις διαχειριστικές του ικανότητες, ούτε στο ενδιαφέρον του για την δημόσια υγεία, ούτε βέβαια στις προθέσεις του. Το αντίθετο. Τουλάχιστον όμως αυτή τη περίοδο αν καταφέρουμε να ανακόψουμε την επέλαση του κεφαλαίου στο πιο πολύτιμο από τα δημόσια αγαθά θα είναι μια κοινωνική νίκη…»