Κηφισιά: Εισβολή «αστυνομικών» σε κατοικία 83χρονου- Η Άμεση Δράση τους εντόπισε και τους άφησαν ελεύθερους

Οι «αστυνομικοί» κατάκλεψαν τον ιδιώτη με πρόσχημα ότι πραγματοποιούν έρευνα για τον γιο του που είναι χάκερ. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν τους εισβολείς αλλά τους άφησαν να φύγουν γιατί πείσθηκαν ότι είναι «συνάδελφοι» τους!

Πρωτοφανές περιστατικό με καταγγελόμενη εισβολή τριών «αστυνομικών» σε κατοικία 83χρονου επιχειρηματία στην Κηφισιά οι οποίοι προχώρησαν σε αρπαγή χρημάτων και τιμαλφών με πρόσχημα ότι πραγματοποιούν έρευνα για τον γιο του, απασχολεί τις τελευταίες ώρες την ΕΛΑΣ.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε λόγω υποτιθεμένων υπονοιών της υπηρεσίας των «αστυνομικών» ότι  ο στενός συγγενής του είναι …χακερ και ότι υποτίθεται ότι έχει κλέψει ποσό περίπου 6.000.000 ευρώ από τις τράπεζες !

Οι πραγματικοί αστυνομικοί τούς άφησαν να φύγουν!
Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που κλήθηκαν επί τόπου από τον 83χρονο, πρόλαβαν και σταμάτησαν τους τρεις εισβολείς οι οποίοι φέρεται να τους επέδειξαν υπηρεσιακές ταυτότητες αστυνομικών.

Έτσι οι αστυνομικοί της  Άμεσης Δράσης τους άφησαν να φύγουν αφού έκριναν ότι πράγματι ήσαν εκπρόσωποι των διωκτικών αρχών και ότι έκαναν …νόμιμη κατ’ οίκον έρευνα!

Με την ΕΛΑΣ ήδη να ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή τι έχει συμβεί, έχει καλέσει για εξηγήσεις τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Η επιδρομή των «αστυνομικών της Ασφαλείας» σημειώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα  και στα  πλαίσια της «έρευνας»  προχώρησαν σε εκτεταμένες καταστροφές στο σπίτι ενώ φέρεται να έκλεψαν αντικείμενα συνολικής αξίας τουλάχιστον 4.000  ευρώ.

_____________________________

* Βασίλης Λαμπρόπουλος, in.gr