Κηφισιά: Διάρρηξη και κλοπή από μονοκατοικία επιχειρηματία- Έκλεψαν 2.000 λίρες, €20.000 και ακριβά κοσμήματα

Οι δράστες έκοψαν με τροχό τα δύο χρηματοκιβώτια που είχε η επιχειρηματίας στη μονοκατοικία που διαμένει στην Κάτω Κηφισιά

Διάρρηξη με κλοπιμαία τα οποία περιλαμβάνουν μετρητά και ακριβά ωρολόγια, κατήγγειλε το ΤΑ Κηφισιάς η 77χρονη επιχειρηματίας. Όπως το θύμα παραθέτει στην κατάθεσή της, τα ξημερώματα (18/01-04.00), οι άγνωστοι δράστες προχώρησαν σε διάρρηξη στη μονοκατοικία στην οποία διαμένει η επιχειρηματίας από παράθυρο στον ακάλυπτο .

Αφού απενεργοποίησαν το συναγερμό, στη συνέχεια ερεύνησαν το χώρο και εντόπισαν τα δύο χρηματοκιβώτια, έκοψαν τις πόρτες με τροχό και να αφαίρεσα χρήματα και ακριβά ωρολόγια τα οποία εντόπισαν.  Κατά δήλωση της 77χρονης επιχειρηματία, οι δράστες αφαίρεσαν από τα χρηματοκιβώτια περισσότερες από 2.000 λίρες, €20.000 σε μετρητά και τα ωρολόγια αξίας.

Προανάκριση ανέλαβε να διεξάγει η Ασφάλεια Κηφισιάς, με πρώτη εκτίμηση ότι πιθανόν οι δράστες γνώριζαν εκ των έσω για τα χρηματοκιβώτια και το περιεχόμενό τους, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν προκύψει ευρήματα γαι την ταυτοποίησή τους.