Κελάρια, Παρνασσού: Θανατηφόρο δυστύχημα για εργαζόμενο στο Χιονοδρομικό Κέντρο- Τον εντόπισαν νεκρό συνάδελφοί του

Ο χειριστής καταπλακώθηκε από διαστρωτικό όχημα, στο Χιονοδρομικό στα Κελάρια Παρνασσού

Νεκρό εντόπισαν τον 53άχρονο συνάδελφό τους, χειριστή διαστρωτικού οχήματος, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (14/04) στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού στα Κελάρια. Για τις συνθήκες του δυστυχήματος με αποτέλεσμα το θάνατο του 53άχρονου άνδρας από την περιοχή της Αράχωβας, διενεργεί προανάκριση το Α.Τ. Γραβιάς.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου.

«Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. εκφράζει τη βαθύτατη λύπη της για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη 14 Απριλίου 2020, και στοίχισε τη ζωή σε έναν εργαζόμενό της στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.
Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν η διοίκηση και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου ειδοποιώντας άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Ο άτυχος εργαζόμενος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Αυτές τις δύσκολες ώρες η σκέψη και η καρδιά μας είναι στο πλευρό της οικογένειας του συναδέλφου μας, τους συγγενείς και τους οικείους του. Η Διοίκηση και όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και την αμέριστη συμπαράσταση μας».