Κατερίνη: Συνελήφθη για παρεμπόριο πλανόδιος μικροπωλητής

Σύμφωνα με τις διατάξεις πάταξης του παρεμπορίου, Αστυνομικοί από την Κατερίνη συνέλαβαν νεαρό πλανόδιο μικροπωλητή. Ωστόσο, η σύννομη ενέργεια της ΕΛ.ΑΣ, προκάλεσε αντιδράσεις για την αυστηρότητα που επέδειξε στο νεαρό μικροπωλητή.

Ο Παρασκευάς, είναι πλανόδιος μικροπωλητής και κατάγεται από την Κατερίνη. Με τη δυσλεξία να τον ταλαιπωρεί ο νεαρός μικροπωλητής, έχει γίνει γνωστός στα Κοινωνικά Δίκτυα από τον τρόπο που εκθέτει την πραμάτεια του.

Η Αστυνομία της Κατερίνης (07/05) προχώρησε στη σύλληψη του Παρασκευά του επέβαλε διοικητικό πρόστιμο €200, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές στο Nantiareport.gr, οι ενεργούντες τον έλεγχό για την πάταξη του παραεμπορίου, εντόπισαν το νεαρό μικροπωλητή και προχώρησαν σε έλεγχο στοιχείων του. Ωστόσο διαπιστώθηκε ότι πωλούσε την πραμάτεια του πράνομα, καθως δε διέθετε τη σχετικη άδεια με τους Αστυνομικούς όπως προβλέπεται -από το Νόμο- να πράττουν τα δέοντα.

Χρήστες των Κοινωνικών Δικτύων στην αναγγελία της σύλληψης του Παρασκευά, απευθύνθηκαν με  μηνύματα συμπαράστασης στο νεαρό μικροπωλητή  ενώ εντονα και αρνητικά σχολιάστηκε η αυστηρή στάση της Ελληνικής Αστυνομίας.