Κατάθεση στους Αστυνομικούς του ΥΔΕΖΙ δίνει ο Γιώργος Κυπαρίσσης- Σταμάτησε διερχόμενο οδηγό και με ΤΑΧΙ επέστρεψε στους οικείους του

Εμφανώς καταβεβλημένος με τραύματα εκτός κινδύνου ζωής ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης, μετά την απελευθέρωση του, όμηρος για 66ημέρες από τους απαγωγείς του, δίνει κατάθεση στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας

«Το γιο μου, τον είδα το πρωί καθώς μόλις τον άφησαν ελεύθερο, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να έρθει σε εμάς και να τον αγκαλιάσουμε. Τον είδα ότι ήταν χτυπημένος στη μύτη και τον είχαν ξυρίσει. Το σίγουρο είναι ότι τον κρατούσαν άτομα πολύ βίαια και αδίστακτα» δήλωσε ο πατέρας του 40χρονου ιδιοκτήτη μάντρας ανταλλακτικών, Γιώργου Κυπαρίσση.

«Μου είπε ότι για τέσσερις ημέρες τον είχαν να κοιμάται στο χώμα και κατάλαβα ότι τον είχαν ξυρίσει στο κεφάλι και στο σώμα» πρόσθεσε ο πατέρας του Γιώργου Κυπαρίσση, «οι δράστες ήταν πέντε με έξι άτομα και μιλούσαν καλά Ελληνικά»,  συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Εγώ όλο αυτό το διάστημα πέρασα έναν εφιάλτη, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, φοβόμουν για το παιδί μου, σήμερα είναι μια ημέρα μεγάλης χαράς για όλη την οικογένεια, ελπίζουμε οι δράστες να βρεθούν και να τιμωρηθούν κατηγορηματικά» κατέληξε ο πατέρας του Γιώργου Κυπαρίσση ο οποίος παραμένει καταθέτει από το πρωί (04/03) στην Ασφάλεια.

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, παραμένει ψύχραιμος και είναι συνεργάσιμος ανταποκρινόμενος στις ερωτήσεις των Αστυνομικών. Το πεδίο της έρευνας εκτείνεται στην ανεύρεση του κρησφύγετου των απαγωγέων, όπου κρατούσαν επί εξηνταέξι ημέρες τον 40χρονο επιχειρηματία, με το πεδίο της έρευνας στη Δυτική Αττική αλλά και σε όμορους νόμους σε απομακρισμενους από τον αστικό ιστό χώρους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πλέον οι έρευνες για τον εντοπισμό των απαγωγέων.