Καστοριά: Πήγε στην τουαλέτα της οικίας και βγήκε.. ένα μινγκ!

Απο ισόγειο σε ισόγειο μέσα από το αποχετευτικό δίκτυο ένα μινκ στην Καστοριά προκάλεσε αναστάτωση και κινητοποίηση των Υπηρεσιών για την απομάκρυνσή του

Κλήση έλαβε η Πυροσβεστική και ενημερώθηκε ο αρμόδιος της Εταιρία Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς ψάχνοντας στο οικιακό μπάνιο το μικρό Μινγκ. Ωστόσο δεύτερο τηλεφώνημα από την ίδια γειτονιά, τρία σπίτια πιο κάτω, ένοικος βρήκε στο μπάνιο της το μικροσωμο ζωάκι να βγαίνει από τη λεκάνη της τουαλέτας και να κάνει βόλτες στο μπάνιο της!

Οπως αναφέρει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος,  «Ένα περίεργο γεγονός αλλά και μια απρόσμενη καταγραφή έγινε σήμερα (19/08) νωρίς το πρωί σε περιοχή τής Καστοριάς . Περίπου κατά τίς 6:30 δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από υπηρεσία της Καστοριάς .
Το τηλέφωνο αφορούσε ένα Μινγκ που ήταν εγκλωβισμένο σέ ένα μπάνιο , με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να το εντοπίσουν …αλλά πουθενά δεν υπήρχε , λες και το είχε καταπιεί κάτι ! Εμένα μου προξένησε ενδιαφέρον η αναφορά του πυροσβέστη ότι ήταν βρεγμένο ενώ νερά πουθενά στο μπάνιο …μέχρι εκεί καλα ,δεν βρέθηκε έφυγαν οι άνθρωποι και εγω μαζί…αλλά δεν τελειώνει εδώ .
Σέ λίγο δεύτερο τηλέφωνο που αφορούσε την ίδια γειτονιά αλλά τρία σπίτια πιο κάτω …Μία κυρία πηγαίνοντας στο μπάνιο της είδε ένα ζωάκι να βγαίνει απ’την λεκάνη τής τουαλέτας και να κάνει βόλτες στο μπάνιο της !!! Εδώ πρέπει να κατανοήσουμε ότι το Μινγκ έφυγε απ’το ένα σπίτι κατέβηκε στο κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης και ξανά μπήκε σε οικιακό δίκτυο !!!
Όσο για το ζωάκι έγινε η σύλληψη του και τέλος καλό όλα καλά , για μια ακόμη φορά μπράβο στους πυροσβέστες».

Όπως εκτιμά ο αρμόδιος της Εταιρία Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς, «πιθανότατα τα μινκ μπορούν να μπουν και να σκαρφαλώσουν στο αποχετευτικό αφού υπάρχουν υπολείμματα στα τοιχώματα», προτείνοντας σε όλους καλού- κακού, πριν από τη χρήση της τουαλέτας, «να τραβούν το καζανάκι».