Καστέλλα, Πειραιά: Καταγγέλλουν επίθεσης στην Λέσχη του Εθνικού Πειραιώς

Βίαιη επίθεση από «ομάδα μαυροφορεμένων χούλιγκανς» καταγγέλλει ο σύνδεσμος φιλάθλων του Εθνικού «Πινέζες Θύρα 14», στον Πειραιά.

Με τραύμα από μαχαίρι, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο φίλαθλος του Εθνικού Πειραιώς, όταν στην προγραμματισμένη εκδήλωση κοπής της πίτας, άγνωστοι επιτέθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου.

Για «άνανδρη εγκληματική επίθεση», από «ομάδα περίπου 100 ατόμων», «χούλιγκαν χωρίς διακριτικά» οι οποίοι «επιτέθηκαν με μαχαίρια, λοστούς, καδρόνια» με σκοπό να «τραυματίσουν» και να «καταστρέψουν» παρά την παρουσία πολλών γυναικών και παιδιών, αναφέρεται στην ανακοίνωσή του ο Εθνικός Πειραία, ενω ήταν σε εξέλιξη η

Σε «προσχεδιασμένη και βίαιη», «καταδρομική επίθεση» αποδίδεται η ενέργεια

«Οι “άγνωστοι” πραγματοποιώντας καταδρομική επίθεση επιτέθηκαν με μαχαίρια, λοστούς, καδρόνια και μαχαίρωσαν φίλο του Εθνικού, χτύπησαν όλους όσοι βρέθηκαν μπροστά τους πριν προλάβουν αυτοί να αντιδράσουν, έσπασαν τζαμαρίες, πέταξαν καπνογόνα και προκάλεσαν καταστροφές στο χώρο της Λέσχης», τονίζει η ομάδα. «Πρόκειται για μια σχεδιασμένη εγκληματική ενέργεια που θα μπορούσε να στοιχίσει ζωές», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ο Εθνικός καταδικάζει την επίθεση και ζητά παρέμβαση της Αστυνομίας, ενώ υπενθυμίζει ότι «είναι ακόμα νωπές οι μνήμες» από προηγούμενη επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του φίλαθλος της ομάδας.

Από την ΕΛΑΣπροσήχθησαν 13 άτομα, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα, καθώς δεν προέκυψε εμπολοκή τοςυ στην επίθεση.