Καρδίτσα: Παρέσυρε και τραυμάτισε Αστυνομικό της ΟΠΚΕ σε έλεγχο- Επιχειρούσε διαφυγή ενώ στο όχημα κατασχέθηκαν ναρκωτικά

Κρίσιμη η κατάσταση υγείας του αστυνομικού ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα με τον οδηγό να επιχειρεί να αποφύγει τον έλεγχο

Με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι νοσηλεύεται από την Παρασκευή (31/ο7) ο 38άχρονος Αστυνομικός της ΟΠΚΕ Καρδίτσα  ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα ο οδηγός του οποίου δε σταμάτησε σε έλεγχο στην πόλη των Τρικάλων.

Ο οδηγός του οχήματος νωρίτερα δεν σταμάτησε σε σήμα Αστυνομικών για έλεγχο και επιχείρησε διαφυγή. Όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα και οι Αστυνομικοί προσέγγισαν για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα, παρασύροντας και τραυματίζοντας σοβαρά τον Αστυνομικό ενω με ελιγμούς επιχείρησε  μα αποφύγει τη σύλληψη, και κατευθύνθηκε σε περιοχή των Τρικάλων, όπου το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου όπου ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Αστυνομικού έγινε διακομιδή του άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Με ελαφρά τραύματα διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, ο οδηγός του οχήματος.

Τις νυχτερινές ώρες σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι με τα επόμενα 24άωρα να θεωρούνται κρίσιμα.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Καρδίτσας. Κατα την έρευνα των Αστυνομικών στο εσωτερικό του οχήματος κατασχέθηκε ποσότητα 22.7gr ηρωίνης. Σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών καθώς και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.