Καραμπουρνάκι, ΘΣΝ: Διάρρηξη και κλοπή από το διαμέρισμα του παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη (video)

Δυσάρεστη εμπειρία για τον Χανιώτη παραολυμπιονίκη της κολύμβησης Αντώνη Τσαπατάκη στον διαμέρισμά του σε προάστιο της Θεσσαλονίκης, με τους δράστες να έχουν αφαιρέσει αντικείμενα και προσωπικά είδη του

Με μια ανάρτηση και βιντεοληπτικό υλικό, στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, ο Αντώνης Τσαπατάκης, παραολυμπιονίκης από τα Χανία στην κολύμβηση, δημοσιοποίησε τη δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε κατά την επιστροφή του στο διαμέρισμά του στην περιοχή Καραμπουρνάκι της Θεσσαλονίκης. Οι δράστες διέρρηξαν το διαμέρισα (22/11-19.00-19.30) ενώ ο Παραολυμπιονίκης απουσίαζε, και χωρίς ωστόσο κανείς από τους υπόλοιπους περίοικους να αντιληφθεί το παραμικρό.

Μεταξύ όλων των άλλων, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο Παραολυμπιονίκης, οι δράστες αφαίρεσαν και αθλητικά παπούτσια (σε μέγεθος us11) τα οποία είχε στις ντουλάπες του και παραθέτει φωτογραφίες από τα μοντέλα , στο ενδεχόμενο να επιχειρήσουν οι δράστες να τα προωθήσουν παράνομα στην αγορά.
Για τη διάρρηξη έχει υποβληθεί μήνυση κατά των δραστών, ενώ έχει συνυποβληθεί αναλυτική αναφορά στα αντικείμενα που έχουν αφαιρέσει οι δράστες της διάρρηξης από το διαμέρισμα του Παραολυμπιονίκη.