Καπελέτο Ηλείας: Ληστές δολοφόνησαν 59χρονο μέσα στο σπίτι του

Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του κ δράστης διέρρηξε το σπίτι του 59χρονου επαγγελματία αυτοκινητιστή και του κατάφερε θανάσιμο χτύπημα ενώ είχε εισβάλλει στην οικία του

Η δολοφονία του 59χρονου μέσα στο σπίτι του, στο Καπελέτο, του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνη, τα ξημερώματα της Τρίτης (27/07) είχε κίνητρο τη ληστεία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περίοικοι ανέφεραν την παρουσία μαυροφορεμένου άνδρα περίπου στις 02.00 τα ξημερώματα εξωτερικά της οικίας του 59χρονου, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Στη συνέχεια φέρονται να αντιλήφθηκαν θόρυβο ενώ είδαν τον άντρα να αποχωρεί με δύο βαλίτσες ή σακούλες στα χέρια. Μετέβησαν ανήσυχοι στο σπίτι του 59χρονου όπου και τον εντόπισαν νεκρό.

Στο χώρο κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ωστσο πάρα τη μεταφορά του 59χρονου στο Κ.Υ. Βάρδας και τη συνέχιση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών βαρύτατα τραυματισμένος, κατέληξε.

Ο δράστης φέρεται να διέρρηξε το σπίτι του 59χρονου θύματος σε κεντρικό δρόμο του χωριού και του κατάφερε θανάσιμο χτύπημα- πιθανόν – με βαρύ ξύλινο αντικείμενο.

Αναζητήσεις διεξάγουν οι τοπικές Αρχές για τον εντοπισμό του δράστη.