Καμίνια: Τραυμάτισε με μαχαίρι στον ύπνο τη μητερα της- Την αφόπλισε η δίδυμη αδελφή της

Πολλαπλά τραυματα από μαχαίρι φέρει 48άχρονη, από μαχαίρι που κρατούσε η 14άχρονη κόρη της, μέσα διαμερισμά τους, ενώ κοιμόταν.

Τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής ( 01/11-02.00) η 14άχρονη,  χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα ψυχικής υγείας και σε κατάσταση ψυχολογικής έξαρσης τραυμάτισε αναίτια, με μαχαίρι από την κουζίνα του διαμερίσματος, τη 48άχονοη μητέρα της, στο θώρακα και την κοιλιά, ενώ κοιμόταν στο σαλόνι του σπιτιού.

Σύμφωνα με τη δίδυμη αδερφή της, η 14άχρονη έπαιζε μέχρι αργά παιχνίδια στο τάμπλετ

Η δίδυμη αδερφή της 14άχρονης, ξύπνησε από τις φωνές της μητέρας και την αναστάτωση, και απέσπασε ο μαχαίρι από τα χέρια της αδελφή της. Η 14άχρονη, στη συνέχεια επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το σύντροφό της μητέρας της- η γυναίκα βρίσκεται σε διαζύγιο με τον πατέρα των κοριτσιών- και τον ενημέρωσε για την πράξη της.  Μαζί με τον 15άχρονο γιο του έφτασαν στο διαμέρισμα στα Καμίνια, για να βοηθήσουν . Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση μεταξύ ενηλίκων και εφήβων, είναι εξαιρετικά καλές χωρίς προβλήματα.

Με δέκα μαχαιριές η γυναίκα, σοβαρά  τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση για αφαίρεση του σπλήνα και νοσηλεύεται διασωληνωμένη εκτός κινδύνου ζωης. Απο την ψυχιατρική εξέταση, η 14άχρονη δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα ψυχικής υγείας Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η 14άχρονοη για ιατρική φροντίδα σε τραύματα που έφερε καθώς εφερε τραύματα στο μηρό και το γόνατο.

Οι Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν από το Νοσοκομείο, κατά την αυτοψία στο χώρο κατέσχεσαν το μαχαίρι και τα ευρήματα από το χώρο ως πειστήρια στην υπόθεση. Με εντολή Εισαγγελέα η ανήλικη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, ωστόσο της ορίσθηκε παρουσία ενώπιον επιμελητή, ενώ θα υποβληθεί σε νεα αξιολόγηση  ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Τα αίτια και τα κίνητρα της πράξης της 14άχρονης,  με δεδομένο ότι από την ψυχιατρική αξιολόγηση της προβλήματα ψυχικής υγείας, δεν έχουν εξακριβωθεί. Ωστόσο στην κατάθεση της, η δίδυμη αδελφής της 14άχρονης φέρεται να αναφέρθηκε σε βιντεοπαιχνίδι το οποίο έπαιζε μέχρι αργά το βράδυ η αδελφή της, πριν αποσυρθούν στα κρεβάτια τους, χωρίς όπως επισημαίνεται να προκύπτει οποιαδήποτε διασύνδεση στα κίνητρα της πράξης της έφηβης, σε βάρος της μητέρας της.

Προανάκριση για το αιματηρό επεισόδιο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.