Καμίνια, Πειραιά: Ένοπλη συμπλοκή – Ενας νεκρός

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αποδίδεται η ένοπλη συμπλοκή με έναν νεκρό, επι της Λ.Κατσώνη 80, στα Καμίνια (Μανιάτικα) Πειραιά (07/05-21.30)

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές ενημέρωσης, νεκρός είναι ο 52άχρονος Π.Σ., σεσημασμένος για ληστείες και εκβιασμούς, ενω είχε εξετασθεί για εμπλοκή στις δολοφονίες των Καραγιάννη και Γρίβα.

Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, αναφέρουν για τη σκηνή εγκλήματος, οτι το θύμα πεζό εξω απο το σπίτι του, δέχθηκε πυρά από επιβαίνοντες  διερχόμενου οχήματος  με Kalashnikov στο κεφάλι και το σώμα .

Ενώ εξετάζεται όχημα το οποίο εντοπίσθηκε σε μικρή απόσταση να φλέγεται,  ως το μέσο διαφυγής των δραστών. Για τις Αρχές το ένοπλο επεισόδιο αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ_ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ_ΠΣ_ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ-625x1080

Κατά το παρελθόν, είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις εκβιασμών και ληστείες ενώ είχε δεχτεί απόπειρα δολοφονίας στα Δυτικά Προάστια, με τους δράστες να τον τραυματίζουν με πυρά στο κεφάλι, ωστόσο επέζησε.

Ενώ σε αλλο περιστατικό κατά τη διάρκεια δειγματοληπτικού ελέγχου της Τροχαίας Σπάρτης, οι Αστυνομικοί είχαν σταματήσει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με έναν ακόμα άνδρα, είχαν πυροβολήσει με Kalashnikov εναντίον των Αστυνομικών και διέφυγαν.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλεια σε συνεργασία με το ΥΔΕΖΙ1ο/ΔΑΑ