“Καμία αύξηση στο κόστος σίτισης των αστυνομικών”

Ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ, ύστερα από συνάντηση με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, για το θέμα που έχει προκύψει για τις λέσχες σίτισης των Αστυνομικών, και έλαβαν διαβεβαιώσεις όπως αναφέρουν

Όπως αναφέρεται στη συνδικαλιστική ανακοίνωση, «Το Προεδρείο της Ομοσπονδίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, συναντήθηκε σήμερα στο Αρχηγείο, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ και συζήτησε μαζί του σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει όσον αφορά την αύξηση του κόστους για την σίτιση των αστυνομικών στις λέσχες.
Η Ομοσπονδία μας, από την πρώτη στιγμή, κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να δεχτεί καμία αύξηση και το ίδιο επισημάνθηκε και στον κύριο Αρχηγό, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι θα παραμείνει ως έχει η σημερινή ισχύουσα τιμή.
Η Ομοσπονδία μας θα παραμείνει πιστή στις αρχές της και θα διαφυλάττει πάντα τα συμφέροντα των αστυνομικών, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν, για προσωπική προβολή και όφελος, να διαταράξουν την ενότητά της. Συνεχίζουμε, δεν περισσεύει κανείς».

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.