Καμένα Βούρλα, Φθιώτιδα: Συνελήφθη δικηγόρος για βιαιοπραγία στο 2ετών παιδί του

Συνελήφθη ο πατέρας δίχρονου αγοριού ύστερα από διακομιδή του στο Νοσοκομείο της Λαμίας με εμφανή τα σημάδια βιαιοπραγίας σε βαρος του.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (2/4) ο πατέρες του ανηλίκου καλεί ασθενοφόρο και αναφέρει ότι ο ηλικίας 2ετών  γιος του, χρειάζεται άμεσα διακομιδή στο Νοσοκομείο. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία του 39άχρονου πατέρα, δικηγόρος Αθηνών, μεταφέρει το νήπιο στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ Από την εξέταση γνωματεύεται βιαιοπραγία σε βαρος του καθως έφερε εμφανή εξωτερικά τραύματα.

Στις ερωτήσεις των γιατρών για το τι είχε προηγηθεί ο δικηγόρος δεν έπεισε τους γιατρούς και για το περιστατικό ενημερώθηκε η Ασφάλεια. Με απαντήσεις οι οποίες δεν έδιναν σαφές περιεχόμενο λόγω και της νομικής του κατάρτισης ο πατέρας του νηπίου δεν μπόρεσε να αποσαφηνίσει τις συνθήκες τραυματισμού του γιου του. Με εντολή Εισαγγελέα οι Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του (02/05-13.00)

Στο Νοσοκομείο ενημερώθηκε και μετεβη κσι η μητέρα του νηπίου, επισης δικηγορος Αθηνών. Στην κλήτευση της απο την Αστυνομία σε κατάθεση, δήλωσε ότι προέχει η υγεία του παιδιού της. Οι Αστυνομικοί ενημέρωσαν σχετικά τον Εισαγγελέα ο οποίος την κλήτευσε για απευθείας κατάθεση.

Το ζευγάρι φέρεται να είχε διανυκτερεύσει στη Φθιωτική λουτρόπολη, ενω ο ίδιος πάσχει απο ψυχιατρική νόσο και λαμβάνει αγωγή.

Ο δικηγόρος κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακής βία, μετήχθη στο γραφείου του Εισαγγελέα Πρωτοδικών (02/05-19.00) ενω έχει εκδοθεί παραγγελία ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης