Καλλιθέα: Συνελήφθη η Βουλγάρα τεως σύζυγος του ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη, καταζητούμενη για τη δολοφονία του

Η Βουλγάρα Ρομά, είχε διαφύγει και διέμενε στην Βάρνα της Βουλγαρίας μαζί με το 14άχρονο γιο, που είχε αποκτήσει από το θύμα.

Αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία νομικής συνδρομής, ώστε να διευκρινιστεί αν θα εκδοθεί στη Ελλάδα ή θα παραμείνει σε φυλακές της Βουλγαρίας, με τον ανήλικο γιο της θα φιλοξενείται σε κοινωνικές δομές αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον επιμέλειας από κάποιο συγγενικό πρόσωπο του θύματος.

Τον περασμένο Ιούνιο, από το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής είχαν εξιχνιάσει τη δολοφονία του συνταξιούχου ναυτικού Βασίλη Κόκκινη.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το έγκλημα προσδιορίστηκε ότι διαπράχθηκε την Πρωτοχρονιά του 2015. Φίλος του, ο οποίος τον είχε καλέσει σε γεύμα και δεν εμφανίστηκε, ειδοποίησε τον αδερφό του ναυτικού, με τον οποίο δεν είχαν καλές σχέσεις, ο οποίος δήλωσε την εξαφάνισή του στις 15 Ιανουαρίου 2015. Ένα χρόνο μετά, τον Ιανουάριο του 2016 δικαστικός επιμελητής και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος εντόπισαν το πτώμα του Βασίλη Κοκκίνη, στο στον… καταψύκτη.