Καλλιθέα: Πλήρωμα έκρινε ύποπτη την κίνηση ΙΧΕ- Οι Γεωργιανοί επιχείρησαν διαφυγή, προκάλεσαν τροχαίο και συνελήφθη ο συνοδός

Αστυνομικοί ύστερα από καταδίωξη, συνέλαβαν τον ένα Γεωργιανό ενώ αναζητείται ο συνεργός του

Τα πληρώματα της ΑΔ εντόπισαν το όχημα και κρίθηκε ύποπτη η κίνηση των δύο επιβαινόντων, με τους Αστυνομικούς να ακολουθούν διακριτικά προκειμένου σε κατάλληλο σημείο να προχωρήσουν σε έλεγχο. Ωστόσο ο οδηγός του οχήματος, στη συμβολή της Μαντζαγριωτάκη με την οδό Ανδρομάχης στην Καλλιθέα (ύψος Συγγρού) έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε σταθμευμένα, με τους δύο επιβαίνοντες να το εγκαταλείπουν και να ακολουθεί πεζή καταδίωξη των δύο επιβαινόντων, από τους Αστυνομικούς σε δύο κατευθύνσεις. Στη συμβολή της Μαντζαγριωτάκη και Αριστείδου (29/12-03.10) οι Αστυνομικοί προχώρησαν στην ακινητοποίηση ενός από τους δύο επιβαίνοντες, και κατάφεραν να τον χειροπεδίσουν.

Όπως διακριβώθηκε πρόκειται για Γεωργιανούς οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των Αστυνομικών, ο οδηγός επιχείρησε διαφυγή με αποτέλεσαν να προκαλέσει τροχαίο και το κλεμμένο όχημα στο οποίο επέβαιναν να ακινητοποιηθεί. Για τον συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια.