Καλλιθέα: Απεγκλώβισαν ενοίκους από πολυκατοικία, όταν ξέσπασε φωτιά

Στο έργο κατάσβεσης της πυρκαγιάς επιχειρεί δύναμη της Πυροσβεστικής ενώ πληρώματα της Άμεσης Δράσης έχουν προβεί σε αποκλεισμό του οικοδομικού τετραγώνου .

(29/12-01.00) Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Καλλιθέα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε (28/12-23.45) σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου της πολυκατοικίας στην οδό Ανδρομάχης 194-195, στην Καλλιθέα, στο σαλόνι, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής, εξετάζεται το ενδεχόμενο βραχυκυκλώματος στο Χριστουγεννιάτικο δένδρο, ή σε θερμαντικό σώμα.

Στο έργο κατάσβεσης της πυρκαγιάς επιχειρούν με 7οχήματα 20Πυροσβεστες

Στο κτήριο οι ένοικοι που ήταν στα διαμερίσματά τους εγκλωβίστηκαν λόγω του πυκνού καπνού και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ώστε να απομακρυνθούν. Πέντε παιδιά διακομίστηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων με αναπνευστικά προβλήματα ενώ τρεις ενήλικες μεταφέρεθηκαν σε Ιδιωτικό Θεραπευτήριο, μεταξύ των οποίων ενας λόγω καρδιολογικού προβλήματος που αντιμετωπίζει. Συνολικά 18 άτομα απεγκλώβισαν οι Πυροσβέστες, με κλιμακοφόρο όχημα και από το κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας.

Σε ένα οικοδομικό τετράγωνο πληρώματα της Άμεσης Δράσης έχουν προβεί σε αποκλεισμό, ώστε να διευκολύνουν την πρόσβαση των οχημάτων του ΠΣ και τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ να προσεγγίσουν.