Καλαμάτα: Τραυματίας Αστυνομικός συνέλαβε Αιγύπτιο κακοποιό (ΦΩΤΟ)

Κατηγορούμενος μεταξύ άλλων για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, για τον τραυματισμό δύο Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, Αιγύπτιος κακοποιός.

Screenshot_20180509-164853

Με ενα μαχαίρι στο χέρι (07/09 2017) ο Αιγύπτιος εντοπίσθηκε να κινείται στην οδό Μακεδονίας στην Καλαμάτα με τον κόσμο στα πεζοδρόμια να παρακολουθεί.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κυπαρισσίας παρακάθεται -από τις (24/04 2018)- ο Αιγύπτιος κακοποιός

Στο βιντεοληπτικό ντοκουμέντο που έχει καταγραφεί (07/09 2017), και προκειται να καταθέσει στη δίκη ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Γιώργος Ράλλης, ο Αιγύπτιος κακοποιός, έχει χτυπήσει με το μαχαίρι στο κεφάλι τον Αστυνομικό Παναγιώτη Γιαννουλέα και η πληγή πάνω από το δεξιό φρύδι του αιμορραγεί.

Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Γιώργος Ράλλης, προτίθεται να ζητήσει την προβολή του βίντεο στην ακροαματική διαδικασία κατά το στάδιο της ανάγνωσης εγγράφων

Ο συνάδελφος του τραυματία της ΔΙΑΣ, Aρχιφύλακας Σ. Μαρκόπουλος είχε μείνει πίσω τραυματίας και ο ίδιος, ενώ στο βιντεοληπτικό υλικό διακρίνονται δύο ακόμα άνδρες της ΔΙΑΣ -έξω από το πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στη συμβολή της Μακεδονίας με την Ψαρών- και ένας ακόμα Αστυνομικός του Τμήματος Καλαμάτας.

0d6f57ec2059d849030dbf4efa97bb5c_L

Στη συνέχειά του ο Αιγύπτιος καταδιώκεται από τον αιμόφυρτο τραυματία Αστυφύλακα Π. Γιαννουλέα, ενώ οι συνάδελφοί του της ΔΙΑΣ και το πλήρωμα του περιπολικού του Α.Τ. Καλαμάτας έχουν μείνει πίσω.

Είναι χαρακτηριστικό σε επόμενο καρέ του βιντεοληπτικού υλικού διακρίνεται σε κοντινή απόσταση ένας ακόμα αστυνομικός της ΔΙΑΣ να κρατά ένα… καρεκλάκι το οποίο νωρίτερα θαμώνας καφενείου είχε πετάξει στο δράστη και το γκλομπ του και ακολουθεί.

0d6f57ec2059d849030dbf4efa97bb5c_L

Ο Αιγύπτιος περπατά έχοντας ακόμα πίσω του τον Π. Γιαννουλέα μέχρι τη συμβολή της Μακεδονίας με την οδό Υδρας. Εκεί ο Αιγύπτιος γυρνά προς τον τραυματία Αστυνομικό, με το μαχαίρι στο χέρι πέφτει κατά πάνω του με ορμή. Ο Αατυνομικός τον παρασύρει μαζί του στον ακάλυπτο πολυκατοικίας κοντά στη συμβολή με την Θεμιστοκλέους και δέχεται μια ακόμα μαχαιριά στον ώμο. Στο σημείο εκείνο του βιντεοληπτικού υλικού δεν διακρίνεται πλέον καθαρά οι εικόνες γιατί μεσολαβεί μια κολόνα και ένα δέντρο, αλλά όταν ο έτερος κρανοφόρος Αστυνομικός που μέχρι τότε παρακολουθούσε σε μικρή απόσταση επεμβαίνει, ο τραυματισμένος συνάδελφός του έχει προχωρήσει στη σύλληψη του.

Η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κυπαρισσίας συνεχίζεται (09/05) με την κατάθεση μαρτύρων, και δύο ακόμη Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, παρόντες στο συμβάν.

_________

* Ν.Κ.- eleftheriaonline.gr