Καλαμάτα: “Ο Δήμαρχος δεν άφησε να μπαίνουν τα αμάξια; τα παράπονα σου σε αυτόν!”- Η απάντηση οδηγού σε επιχειρηματία χωρου εστίασης, όταν του ζήτησε να επιδείξει, οδηγική συμπεριφορά

Την αντικοινωνική συμπεριφορά οδηγού ο οποίος επέλεξε το χώρο στο σιδηροδρομικο σταθμό της Καλαμάτας να κάνει επίδειξη επικίνδυνης οδήγησης, μπροστά απο επιχείρηση εστίασης με χώρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, περιγράφει ο επιχειρηματίας ο οποίος ζητά..  κατανόηση

Όπως αναφέρει ο επιχειρηματίας της Καλαμάτας, Σωτήρης Σπύρης, «Αυτή η φωτογραφία είναι μέσα στο σιδηροδρομικο σταθμό Καλαματας, φυσικά τώρα είναι στα ήρεμα του από αυτοκινητα λόγω ώρας, τέλος πάντων για να μην μακρυγορω πολύ, διατηρώ ένα κατάστημα με καφε φαγητό και είναι ανοιχτός χώρος και φυσικά με εξωτερικά τραπεζοκαθίσματα και ένα χώρο απασχόλησης παιδιών.

Μπαίνει ένας χριστιανός (ανεγκέφαλος) με το αμάξι του με χίλια οκτακοσια  λοιπόν, σηκώνει ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης. Βγαίνω έξω του λέω, “ρε φιλε, πιο σιγά!” πολύ ευγενικά και η απάντηση του, δεν έχω δικαίωμα να του κάνω παρατήρηση και του είπα “δε σου κάνω παρατήρηση”, να δει την ανθρώπινη μεριά ότι υπάρχει ένα μαγαζί και απλά την επόμενη φορά να είναι πιο προσεκτικός.

Απάντηση (ανεγκεφαλου) “Ο Δήμαρχος δεν άφησε να μπαίνουν τα αμάξια; τα παράπονα σου σε αυτόν!”

Κύριε Δήμαρχε, κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι με την αδιαφορία και που έχετε αφήσει στο έλεος αυτό τον χώρο και έχει καταντήσει μπατε σκύλοι αλέστε και κάθε μέρα έχουμε και ένα καινούργιο περιστατικό. Φτάνει!! Κάντε κατι και γι’ αυτο το χώρο επιτέλους!»