«Ηθικοί αυτουργοί για όσα έγιναν στο Κουκάκι οι ντεμέκ προοδευτικοί»

Με αφορμή τα γεγονότα που προβλήθηκαν κατά την επιχειρησιακή ανταπόκριση των Αστυνομικών εκκένωσης εκ νεου στις καταλήψεις των οικημάτων στο Κουκάκι, με τον τραυματισμό έξι Αστυνομικών, σχόλιο συνδικαλιστή της ΠΟΑΞΙΑ

“Στις επιθέσεις κατά της Αστυνομίας την ευθύνη φέρουν οι ηθικοί αυτουργοί. Οι φυσικοί αυτουργοί ήτοι οι αναρχικοί και οι αντιεξουσιαστές είναι απλά θύματα της υπόθεσης που δεν κατάλαβαν τίποτε για το τι σημαίνει Πατρίδα τι σημαίνει Ελληνικό σπιτικό τι σημαίνει να είσαι σωστός άνθρωπος και χρήσιμος στην κοινωνία.

Ηθικοί αυτουργοί είναι όλοι οι ντεμέκ προοδευτικοί που βγαίνουν στα κανάλια και στα δίκτυα και υποστηρίζουν τέτοιες καταστάσεις δηλητηριάζοντας τον δημόσιο βίο και διχάζοντας την κοινωνία. Η Ελλάδα μας πέρασε την μεγαλύτερη κρίση της Ευρώπης για 10 ολόκληρα χρόνια.

Η ώρα της αλήθειας ήρθε για όλους μας. Η Αστυνομία είναι ο πλέον αποτελεσματικός βραχίονας της Πολιτείας για να επέλθει η Τάξη και η Ασφάλεια στην Χώρα κι αυτό είναι πλέον λαϊκή απαίτηση λαϊκή εντολή” σχολιάζει ο Αστυνομικός Διευθυντής της ΕΛΑΣ, Θέμης Καλαμάτας, μέλος ΠΟΑΞΙΑ.