Ηράκλειο: Αύριο η δική Κασσιδιάρη για τις.. απειλές ενώπιον αστυνομικών στη Χερσόνησο (2012)

Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο το Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασσιδιάρη για τις… απειλές που είχε εξαπολύσει κατά Αστυνομικων σε εκδήλωση του κόμματός  του, το Νοέμβριο του 2012 στην Χερσόνησο Ηρακλείου.

image

Αύριο (16/06) αναμένεται να εκδικαστεί η εξ αναβολής δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη για τις… απειλές που είχε εξαπολύσει εναντίον αστυνομικών σε εκδήλωση του Κόμματός του, το Νοέμβριο του 2012 στην Χερσόνησο.

image

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται να καθίσει ξανά στο… σκαμνί του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου μετά την αναβολή που έλαβε η υπόθεση τον περασμένο Νοέμβριο εξαιτίας παρέλευσης του ωραρίου.

image

Μάλιστα, τότε ο κ. Κασιδιάρης κατά τις δηλώσεις του έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου είχε αναφέρει ότι θα ήθελε να γίνει η δίκη για να μπορέσει επιτέλους να λυθεί η παρεξήγηση, που έχει δημιουργηθεί με τους αστυνομικούς.

https://youtu.be/l7nxG1X_VXs

Άγνωστο παραμένει το αν θα παρευρεθεί ο ίδιος ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο δικαστήριο.

«Αστακός» τα δικαστήρια
Αυξημένα αναμένεται να είναι τα μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία για την αυριανή δίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, θα υπάρχουν αστυνομικοί τόσο στις εισόδους των δικαστηρίων όσο και στα πέριξ.

image

Οι απειλές του Κασιδιάρη και η κατάθεση «φωτιά»
Η εκδήλωση είχε γίνει στις 25 Νοεμβρίου του 2012 σε ξενοδοχείο στην Χερσόνησο όπου είχε μείνει στην… ιστορία επειδή ο Χρίστος Παππάς είχε μία σημαία με τον φοίνικα της Απριλιανής δικτατορίας.
Την ίδια ώρα, έξω από το σημείο της εκδήλωσης ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε απειλήσει τους αξιωματικούς της Αστυνομίας ισχυριζόμενος ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους στην περιφρούρηση της εκδήλωσης ενώ είχε πει στον αξιωματικό – μεταξύ άλλων – «αν θες να έχεις νεκρούς, στο λόγο μου θα έχεις».

image

Εντύπωση προκάλεσε από την πρώτη στιγμή η κατάθεση του τότε αστυνομικού διευθυντή Ηρακλείου, Τηλέμαχου Πανταγάκη, για τα όσα διαδραματίστηκαν πριν τρία χρόνια στην Χερσόνησο.
Η συγκεκριμένη κατάθεση – φωτιά βρίσκεται στην ογκώδη δικογραφία της Χρυσής Αυγής.
_______
*cretapost.gr