Υπόμνημα για δικαίωμα στην απεργία των αστυνομικών καταθέτει η ΠΟΑΣΥ|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Στο υπουργείο Εργασίας προκειμένου να καταθέσουν στον αρμόδιο υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο, υπόμνημα -σύμφωνα με πληροφορίες- με εκτενή νομική ανάλυση που τεκμηριώνει το δικαιωμα των αστυνομικών στην απεργία, συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των Αστυνομικών .

image

Αυτή την ώρα, ο πρόεδρος και μέλη του δ.σ. της ΠΟΑΣΥ, βρίσκονται στο υπουργείο Εργασίας προκειμένου να καταθέσουν στον αρμόδιο υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο, υπόμνημα στο
οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, υπάρχει εκτενής νομική ανάλυση που τεκμηριώνει το δικαιωμα των αστυνομικών στην απεργία.
Στο υπόμνημα, συγκαταλέγοντα τμήματα και αποσπάσματα όσων είχε με παρρησία υποστηρίξει στην ομιλία του ο Κατρούγκαλος στο διευρυμένο συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ που διεξήχθη στις 8 και 9 Φεβρουαρίου του 2012 στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ, όταν και είχε υποστηρίξει ότι η αεργία των ένστολων είναι νόμιμη και συνταγματική.
Δυστυχώς, το βίντεο με την επίμαχη ομιλία του κ. Κατρούγκαλου, υπέρμαχου τότε της απεργίας, που είχε αναρτηθεί από την ΠΟΑΣΥ στο youtube για κάποιον άγνωστο λόγο έχει “αποκαθηλωθεί”, όπως και των υπόλοιπων ομιλητών ΕΔΩ.

ΟΜΙΛΙΑ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ
ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ.
https://youtu.be/14edP-58DEM


*bloko.gr