ΙΜΙΑ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω προγραμματισμένων συγκεντρώσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, ενόψει προγραμματισμένων συγκεντρώσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, κυκλοφορικαές ρυθμίσει θα εφαρμοστούν (02/02-18.00) στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και τους άξονες των Λεωφόρων Βασ. Σοφίας και Μεσογείων, ενόψει της προγραμματισμένης συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής για τα ΙΜΙΑ και της αντισυγκέντρωσης την οποία έχουν προσκαλέσει αντιεξιουσιαστές.

Κλειστή θα παραμείνει η Λ.Μεσογείων σε όλο το μήκος της προς Αθήνα, και στα δυο ρεύματα από το ύψος της Λ.Κατεχάκη λόγω της συγκέντρωσης των μελών της Χρυσής Αυγής. Διακοπή της κυκλογορίας και στη Λ.Βασιλής Σοφίας σε όλο το μήκος της, λόγω αντιφασιστικής συγκέντρωσης από οργανώσεις της εξωκοινοβοληυετικής αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου, στην Ρηγίλλης .

Περιστασιακή διακοπή κυκλοφορίας και στη Λ.Αλεξάνδρας από το ύψος της Πανόρμου καθώς και στη Λ.Κηφισίας από το ύψος της Πανόρμου

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης-στάθμευσης και διακοπή της κυκλοφορίας) θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Απευθύνεται εκκληση προς του οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφεύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο των ανωτέρω περιοχών, και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.